Studentu klubā «Busy Bee» un «The WoW»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
References: API SITE

Piektdien, 16.martā, Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu klubā notiks grupas «Busy Bee» astoņu gadu dzimšanas dienas svinības, informē Studentu kluba pārstāve Indra Strode. Apvienība dzimšanas dienas svinību laikā plašākai publikai atrādīs savu jauno singlu «Dziesma». Grupa «Busy Bee» darbību sāka 2004.gadā. «Busy Bee» skanējumā ir apvienoti vairāki mūzikas stili - fanks, džezs, roks, hiphops.

Grupas īpašie viesi būs «Daydream», «The WoW» un «Art Of Keeping Secrets».

Vakars sāksies mierīgās un romantiskās skaņās ar meiteņu trio «Daydream» uzstāšanos: Rūtas ekspresīvais balss tembrs, Alises maigie klavieru taustiņi un Laumas akustiskās ģitāras ritmi rada viegli klausāmu, maigu, «džezīgu» mūziku.

«The WoW» sevi kā komandu Latvijas popkultūrā pieteica 2010.gada pavasarī, sniedzot koncertus dažādās Latvijas pilsētās un uzstājoties vairākos vasaras festivālos. Apvienība ir iesildījusi ansambli «Instrumenti» debijas albuma «Tru» koncerttūrē. Elektropopa spēlētāju «The WoW» sastāvā apvienojušies profesionāli mūziķi ar daudzu gadu muzikālo un skatuves pieredzi.

««The WoW» unikālo skanējumu veido Uģa grūvi, Valtera eksperimenti, Jāņa fanks un Maijas ekspresīvais un reizē maigais vokāls,» par sevi stāsta mūziķi.

Dzīvās mūzikas priekšnesumus noslēgs rokmūzikas apvienība «Art of Keeping secrtets», kuras dalībnieki ir spēlējuši un spēlē tādās apvienībās kā «Cilvēks ar putniņu», «ak69», «Sidemind» u.c. Grupa pirms koncerta Studentu klubā centīsies sevi apliecināt konkursā «Stage nr.1».

Grupas «Busy Bee» dzimšanas dienas svinības Studentu klubā sāksies plkst. 23.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu