«Torpedo» apspēlē «Dinamo» un sērijā izlīdzina rezultātu (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Izlīdzinājumu sērijā ceturtdien panāca Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komanda, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa iepriekšējā kārtā pieveica Latvijas vienību Rīgas «Dinamo». «Torpedo» savā laukumā ar 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas «Dinamo» vienību.

Šajā mačā pamatlaikā «Torpedo» komandai vārtus guva Juso Hietanens un Aleksejs Ugarovs, bet «Dinamo» rindās precīzi meta Mihails Aņisins un Dominiks Granjāks.

Savukārt uzvaras vārtus pagarinājuma devītajā minūtē guva Vladimirs Galuzins.

Kā ziņots, šī dueļa pirmajā mačā ar rezultātu 1:0 minimālu uzvaru izbraukumā izcīnīja «Dinamo».

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 1-1. Nākamie divi mači risināsies Maskavā.

Jau otro ļoti pārliecinošo uzvaru Rietumu konferences pusfināla sērijā ceturtdien izcīnīja Sanktpēterburgas SKA komanda, kas ar 7:1 (4:0, 1:0, 3:1) sagrāva pagājušās sezonas līgas vicečempionus Mitišču «Atlant».

Abu komandu pirmais mačs otrdien noslēdzās ar SKA komandas uzvaru 4:0, bet šoreiz mājinieki šādu rezultātu bija sasnieguši jau pirmajā trešdaļā un vēlāk tikai palielināja.

Uzvarētājiem ar trim gūtajiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās talantīgais Vladimirs Tarasenko, bet pa reizei precīzi meta Petrs Pruha, Igors Makarovs, Tonijs Mortensons un Andrejs Pervišins.

Savukārt «Atlant» komandā goda vārtus guva Branko Radivojevičs.

Sērijā līdz četrām uzvarām SKA izvirzījās vadībā ar rezultātu 2-0. Nākamie divi mači risināsies Mitiščos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu