Jānis Stībelis smejas pirmais (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 jauns numur viens. Aktiera un popzvaigznes Intara Rešetina un Janas Kejas (Yana Kay) jaunāko singlu "Viņa daļa no manis" virsotnē nomainījis Jānis Stībelis ar "Es tikai smejos".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ televīzijas šova "Zvaigžņu lietus" uzvarētāju duets - popzvaigzne Yana Kay un aktieris Intars Rešetins spiesti atzīt pašmāju R&B izpildītāja Jāņa Stībeļa pārākumu. Stībeļa dziesma "Es tikai smejos", kas ieturēta saulainās regeja noskaņās, pakāpusies no 6. uz 1. vietu.

Eirovīzijas dalībnieces Kettas un producenta Pāvela Murašova jaunais hits "Follow Your Dream", kas seko Eirovīzijas debijai "Without You" - nedēļas augstākais jaunums.
Eirovīzijas dalībnieces Kettas un producenta Pāvela Murašova jaunais hits "Follow Your Dream", kas seko Eirovīzijas debijai "Without You" - nedēļas augstākais jaunums. Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Jānis Stībelis"Es tikai smejos"
2.Otra Puse"Nakts vai rīts"
3.Yana Kay un Intars Rešetins"Viņa daļa no manis"
4.Aisha"Lelle"
5.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa"
6.Tumsa"Mans neatklātais super NLO"
7.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties"
8.Intars Busulis"Brīvdiena"
9.Ketta"Follow Your Dream" (jaunums)
10.Kaža"Ieskaties"

Jāņa Žildes (TVNET) komentārs Arī šonedēļ, tāpat kā pirms nedēļas, Latvijas mp3 Top 10 iespraucies tikai viens jauns singls - Eirovīzijas dalībnieces Kettas un producenta Pāvela Murašova jaunais hits "Follow Your Dream", kas seko Eirovīzijas debijai "Without You". Kā raksta pati Ketta, dziesma esot muzikāls aicinājums būt stipram jebkurā dzīves situācijā un nebaidīties riskēt! Tikmēr, tuvojoties vasarīgi siltajam laikam, arvien labāk "nostrādā" viegli, saulaini popmūzikas skaņdarbi - viens no šādiem ir arī Jāņa Stībeļa optimistiskais "Es tikai smejos", kas seko lieliskajiem 2008. gada singliem "Glāze piena" un "Mums paveiksies". 2.vietu stabili saglabājuši pašmāju popmūzikas veterāni "Otra Puse" ar "Nakts vai rīts", turpat arī "Tumsa", Kristina Zaharova un Daugavpils Oranžais koris. Pēc ilgāka pārtraukuma top10 atgriezies viens no populāro popgrupu "Putnu balle" un "Valters un Kaža" dziedātājiem Kārlis Būmeisters jeb Kaža ar roķīgo "Ieskaties".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu