Velosipēds kā stila elements! video (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET foto

Skaistumkopšanas salona „Binnija” saimniece savu sievišķīgi glauno, rozā riteni saņēma dzimšanas dienā! Pārsteigums, protams, ne pa jokam! Tagad ritenis Binnijas ikdienā jau ieņem kā stila elements.

"Reiz es tā kā biju ieminējusies, ka gribētu riteni, bet smuku... Nedomāju, ka draugi man tādu uzdāvinās, jo domāju, ka riteņi ir kā masu prece, līdz ar to pelēki un "kā jau visiem"," par tikšanu pie sava riteņa stāsta skaistumkopšanas salona saimniece Binnija Ārberga.

Ar šo dāvanu trāpīts pavisam precīzi, jo tādu kā šo uz ielām bieži gan nesastapt! Kā atzīst Binnija, komplimenti tiek saņemti ļoti daudz!

"Pa ceļam uz mājām netālu ir kāda viesnīca, kur bieži ārā pulcējas ārzemnieki. Kad braucu garām visi kā viens kliedz bella, bella"," smejoties atzīst Binnija. "Ar šādu riteni tu nebūsi nepamanāms. Tas ir viennozīmīgi!"

Prāta Bankas ilggadējais runasvīrs Švāns uz riteņa ir kopš bērnības. "Sāku ar tiem mazajiem, resnajām riepām. Atceros, vecais tēvs, turot mani aiz muguras, skrēja līdzi. Un tad, kad palaida vaļā - amats bija rokā," atceras Eduards Švāns, tv raidījumu vadītājs un DJ.

Tagad ar savu sporta riteni Švāns dragā tā, ka nemetas, un katra vieta viņam sasniedzama vien pāris minūšu laikā. Kā pats saka, ritenis - tā ir brīvība! Tomēr jārēķinās, ka daži autobraucēji pret riteņiem nav diez ko iecietīgi!

Cilvēki uz riteņiem ir dažnedažādākie un mūsu ielās redzami arvien vairāk un vairāk! Taču ir tādi, ko, šķiet, uz riteņiem neredzēt nekad! Nu piemēram, kurš gan redzējis advokāti braukājam uz ričuka?

"Advokāta statuss ļoti bieži prasa izvēlēties mersedus un vēl daudzas citas automašīnas, kas man arī ir, bet kad feina diena kā šodien neredzu nekādu iespēju, kāpēc nevarētu izvēlēties riteni?" atzīst advokāte Madara Ripa. "Es novietoju riteni, tad izvelku savu žaketi, nepieciešamos materiālus, likumus no groziņa un eju uz tiesas sēdi!"

Un šajā ziņā stereotipi patiešām strādā, jo daudzi šādu Madaras braucamrīku īsti nespēj saprast! "Man bija viens kolēģis, kurš, ieraugot ka slēdzu riteni pie tiesas elektrostaba, jautāja vai man patiešām tik slikti iet, ka jāpārvietojas ar riteni!" atceras Madara. Bet lai kāda gan būtu cilvēku profesija, visi, kas pamēģinājuši atzīst – ritenis tā ir satriecoša bauda!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu