Klajā nāk «Oyaarss» debijas albums «Bads» (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas ierakstu izdevniecība «Ad Noiseam» laidusi klajā Bauskas elektroniskās mūzikas projekta «Oyaarss» debijas albumu «Bads», informē projekta pārstāvji. Albumā apkopoti desmit skaņdarbi, kas tapuši pēdējo divu gadu laikā un dod ieskatu projekta autora Arvīda Laivinieka daiļradē.

Kaut arī albuma saturs tiek dēvēts par elektronisko mūziku, tā būs interesanta klausāmviela arī smagā metāla, eksperimentālās un, iespējams, akadēmiskās mūzikas cienītājiem, kā arī jebkuram latviešu mūzikas klausītājam.

Foto: Publicitātes foto

Dziesmu albumā ir apkopoti desmit skaņdarbi ar nosaukumiem latviešu valodā, kā arī skaņdarbos dzirdamās vokālu partijas tiek izpildītas latviski. Piemēram, skaņdarbā «Pārejošs kaut kas» ir dzirdams Edvīna Raupa dzejolis «Visam ir kāda nozīme», kuru lasa pats autors, savukārt skaņdarbā «Septembris» ir dzirdamas ģitāru partijas grupas «Tesa» izpildījumā.

«Bads» tika laists pasaulē šā gada 12. martā kompaktdiska (CD) un digitālā formātā.

«Šī nav mūzika košiem naktsklubiem vai trakulīgām dejām ar šampanieti,

te nav ne miņas no samākslotas uzpūtības vai rietumnieciskas uzspēlētības; viss ir maksimāli patiesi un bez teātra,» saka pats autors.

«Oyaarss»
«Oyaarss» Foto: Publicitātes foto

«Ad Noiseam» ir Vācijas elektroniskās mūzikas izdevniecība ar vairāk nekā desmit gadu vēsturi.

adnoiseam.com

Albums pieejams «Ad Noiseam» tiešsaistes veikalā, kā arī «Boomkat», «Juno» un citos interneta mūzikas ierakstu veikalos. Albuma vāka noformējuma autors ir Ojārs Saulītis.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu