Aktieris un popzvaigzne numur viens! (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 jauns numur viens. Simpātisko pašmāju dziedātāju Kristinu Zaharovu ar Eirovīzijas singlu "Kaut es spētu izlikties" virsotnē nomainījis Janas Kejas (Yana Kay) un Intara Rešetina jaunākais singls "Viņa daļa no manis".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ pēc veiksmīgas debijas pagājušajā nedēļā, no 5. uz 1. vietu pakāpies televīzijas šova "Zvaigžņu lietus" uzvarētāju duets - popzvaigzne Yana Kay un aktieris Intars Rešetins. 1. maijā abi mākslinieki laiduši klajā savu pirmo kopīgo studijas albumu "Kaut Kas Starp Mums" un viens no albuma skaņdarbiem "Viņa daļa no manis" spējis jau iekarot klausītāju sirdis.

Jānis Stībelis
Jānis Stībelis Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Yana Kay un Intars Rešetins"Viņa daļa no manis"
2.Otra Puse"Nakts vai rīts"
3.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa"
4.Aisha"Lelle"
5.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties"
6.Jānis Stībelis"Es tikai smejos" (jaunums)
7.Tumsa"Mans neatklātais super NLO"
8.Disfunk"Ar acīm ciet"
9.Andis Grīva"Vadiņi"
10.Jenny May"Diskžokejs"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 viens jaunums un vairākas atgriešanās. Ausgtākais jaunpienācējs 6. vietā ir pašmāju popmūziķis Jānis Stībelis, kurš šajā pavasarī aicina visus nenoskumt, bet paraudzīties apkārt un saskatīt, ka ir tik daudz par ko pasmaidīt. Kā ausij tīkams uzmundrinājums tapusi dziesma "Es tikai smejos", kas ieturēta saulainās regeja noskaņās. Top10 atgriezusies grupa "Disfunk", arī bijušais puišu popgrupas "Cafe" dalībnieks Andis Grīva ar pēdējos mēnešos radio bieži spēlētajiem "Vadiņiem" un dziedātāja Dženija Meja. Pirmajā vietā, visticamāk uz ilgāku laiku, iekārtojusies Janas Kejas un Intara Rešetina "Viņa daļa no manis". Dziesma ņemta no 1. maijā izdotā albuma, kurā atrodamas tikai pašu dziedātāju sacerētās dziesmas. Albuma producēšanā piedalījusies interesanta mūziķu komanda - Māris Priede, Artūrs Palkevičs, Džulians, kā arī kāds itāliešu producents.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu