Gaidāms jauno mūziķu konkurss "Coca-Cola Soundwave"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas kanāls MTV un "Coca-Cola" rīkos garāžu grupu konkursu "Coca-Cola Soundwave", kurā tiek meklētas jaunas, talantīgas un vēl neatklātas mūzikas grupas, dodot tām iespēju parādīt sevi plašākai publikai.

Konkursa noslēgumā grupa, kas saņems visaugstāko publikas un žūrijas novērtējumu, balvā saņems augstas kvalitātes mūzikas video klipu, informēja "MTV Latvija" pārstāve Līva Pētersone.

Grupas sevi konkursam var pieteikt līdz 31.maijam, iesūtot savas dziesmas "MP3" formātā "Soundwave" mājaslapā "www.soundwave.lv".

Konkurss norisināsies trīs kārtās. Vispirms "Soundwave" kompetentā žūrija, vērtējot katru no iesūtītajiem gabaliem, izvēlēsies piecus pusfinālistus, kam pievienosies vēl viena grupa, kas būs saņēmusi visvairāk balsu no "Soundwave" mājaslapā reģistrētajiem mūzikas faniem.

Trīs konkursa finālgrupas noteiks tikai un vienīgi skatītāji un klausītāji, balsojot par vienu no sešām pusfinālā iekļuvušajām muzikālajām apvienībām. Savukārt trīs finālā iekļuvušās grupas izvērtēs "Soundwave" žūrija, kas sastāvēs no mūziķiem un mūzikas ekspertiem, un jau augustā tiks paziņoti "Coca-Cola Soundwave 2009" uzvarētāji, kuriem MTV izveidota profesionāļu komanda veidos augstas kvalitātes mūzikas video klipu.

Pagājušā gada MTV un "Coca-Cola" rīkotajā garāžu grupu konkursā "Soundwave" uzvarēja grupa "Laime pilnīga", kas ar savu spēcīgo skanējumu pārliecināja Latvijas klausītājus par jaunu rokenrola ēras sākumu, savā mūzikā saglabājot visu no tiem vecajiem laikiem, tam klāt pieliekot mūsdienīgo.

Pēc uzvaras pagājušā gada "Soundwave" konkursā grupas "Laime pilnīga" emocionālākais piedzīvojums bija šā gada 14.februārī, kad grupa iesildīja krievu grupas "Mumij Troll" koncertu "Arēna Rīga".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu