Uzveiksim grumbas un vārnu kājiņas! (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Novecošana ir dabīgs process. Daži cilvēki noveco ātrāk, kamēr citi, pateicoties saviem gēniem, ilgāku laiku izskatās jaunāki par saviem gadiem. Āda ir mūsu galvenais skaistuma, pieskārienu, baudas un jutekliskuma orgāns, ko vēlamies saglabāt pievilcīgu pēc iespējas ilgāk.

Sejas grumbiņu un līniju veidošanos ietekmē vecums, hormoni un saules staru iedarbība, kā rezultātā āda kļūst trausla un mazāk elastīga, zaudējot tās jauneklīgo tvirtumu un skaisto sejas toni. Arvien vairāk sievietes atzīst, ka pret-novecošanas krēmi nesniedz vēlamo rezultātu, savukārt ķirurģiskās metodes ir sāpīgas un āda ilgi dzīst. Tādēļ arvien lielāku popularitāti gūst procedūras, kas neprasa ķirurģisku iejaukšanos.

Pirms procedūras

Dabiska cīņa pret grumbām

Pasaules līderis ne-ķirurģisko skaistumkopšanas metožu izmantošanā – ASV kompānija ALLERGAN arī Latvijā piedāvā ASV un visā Eiropā apstiprināto injicējamo gēlu kategoriju Juvéderm ULTRA, kas koriģē vidēji dziļas un dziļas grumbas. Šo unikālo ādas injekciju sastāvā ir hialuronskābe - viela, kas ķermenī rodas dabīgi un palīdz mitrināt ādu, kā arī piešķir tai apjomu. Gadu gaitā cilvēka organismā esošā hialuronskābe pakāpeniski nomainās un noārdās, pasliktinot ādas izskatu un radot grumbiņas. Ar Juvéderm ULTRA injekciju palīdzību iespējams atjaunot ādas sastāvā zudušo hialuronskābi, piešķirot ādai apjomu un izlīdzinot sejas aprises. Turklāt procedūras efekts saglabājas veselu gadu.

Pēc procedūras

…un tas nemaz nav sāpīgi!

Iespējams daudzas sievietes sabīstas jau dzirdot vārdu „injekcija”, kas zemapziņā saistās ar sāpēm un nepatīkamām izjūtām, it īpaši, ja injekcija tiek veikta sejas ādā. Tāpēc kompānija ALLERGAN ir parūpējusies par sieviešu labsajūtu, piedāvājot vienīgo hialuronskābi saturošo injekciju ar anestezējošo lidokaīnu, kas nodrošina pacientam komforta sajūtu injekcijas brīdī un pēc tās.

Ceļā uz skaistu un jauneklīgu ādu:

*procedūru iespējams veikt pie profesionāla plastiskā ķirurga vai ārsta-kosmetologa; *injicēšanas procesam nepieciešamas tikai 15-20 minūtes laika; *Juvéderm Ultra konsistence ļauj ārstam to ievadīt vienmērīgi un nesāpīgi; *Vizuālie rezultāti būs pamanāmi gandrīz uzreiz, un neviens pat nenojautīs, ka vēl nesen Jums ir bijušas grumbiņas; *Pēc injekcijas ir iespējama neliela apsārtuma, uztūkuma vai ziluma rašanās injicētajā vietā, tomēr šīs blakusparādības nav ilgstošas; *Jauniegūtais izskats saglabājas līdz pat 12 mēnešiem, tomēr der atcerēties - iedarbība ir atkarīga no dažādiem faktoriem, piemēram, vecuma, injicēšanas vietas, injekcijas daudzuma, ādas stāvokļa, dzīves stila, kā arī veselības stāvokļa.

Klīnikas un skaistumkopšanas saloni, kuros veic Juvéderm ULTRA injekcijas:

„Dr. Feldmaņa privātklīnika“ „Ulmaņu Privātklīnika“, dermatoloģe Dr. Džuljeta Ulmane „Estētiskās ķirurģijas centrs“, Dr. Jāņa Zaržecka plastiskās ķirurģijas prakse „Estētiskās ķirurģijas centrs“, Dr. Tālivalža Krūmiņa plastiskās ķirurģijas prakse „Dr.Ģīļa privātklīnika“ „Lāzerplastikas klīnika“, speciālistes Anita Ābelīte un Kristīne Azarjana „Saules salons“, speciāliste Irēna Kermena Ieva Ozola, ārsta prakse dermatoveneroloģijā (26445727) „DAP“ medicīnas centrs, dermatoveneroloģes Dr. Aleksandra Maļceva un Dr. Marina Šubņikova Plastiskais ķirurgs Anda Gaile, tālr. 20215604 Dr. Inta Gotliba, tālr. 29491490 Dr. Ināra Stepanova un dr.Alda Nogobode, tālr. 67220050 Dr. Ludmila Stavro – Freiberga, tālr.29108816, Dr. Inga Groskopa, tālr. 20369916.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu