zzzzzzzzzzzzz

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Februāra pēdējās dienās, 27. un 28. februārī Muzikālais teātris ARS NOVA ar Jāņa Lūsēna un Māras Zālītes rokoperu «Kaupēn, mans mīļais» viesosies Jelgavas Kultūras namā, savukārt, 1. martā iestudējums tiks spēlēts Ogres Kultūras centrā.

Jāņa Lūsēna un Māras Zālītes autordarbs - rokopera «Kaupēn, mans mīļais» 1999. gada tika iestudēts Liepājas teātrī.Jau pēc pirmajām nospēlētajām izrādēm rokopera raisīja interesi un apbrīnu, kļūstot ne vien par Liepājas teātra, bet par visas latviešu teātra mākslas notikumu, radot balvu birumu radošajam kolektīvam. Libreta un mūzikas autoru darbs rokoperai «Kaupēn, mans mīļais» tika iekļauts Latvijas Kultūras kanonā.

Foto: publicitātes

2011. gada septembrī leģendārajai rokoperai «Kaupēn, mans mīļais» tapa jauniestudējums, un tā pirmizrāde noritēja Jelgavas Kultūras namā. Turpmākās rokoperas izrādes Muzikālais teātris ARS NOVA tika spēlējis gan Latvijas Nacionālajā operā, gan Valmieras drāmas teātrī, gan Liepājas OC, kopumā pulcējot ap 16 000 skatītāju.

Foto: publicitātes

Izrādēs īpašu rokoperas skanējumu nodrošina orķestris komponista Jāņa Lūsēna vadībā.

Tā kā Jelgavas novadnieki bijuši atsaucīgi un biļetes teju jau kā izpārdotas, 27. februārī Jelgavas Kultūras namā skatītājiem tiek piedāvāta rokoperas papildizrāde.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu