Agnese Drunka: «Esmu aizkaru pielikšanas speciāliste!» (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Raidījuma «Bez tabu māju sajūta» vadītāja, TV3 žurnāliste Agnese Drunka teic: redzot, kā cilvēki iedvesmojas pārējo telpu remontam tad, kad viena telpa ar raidījuma palīdzību savesta kārtībā, rodas patiess gandarījums.

Cilvēks - pirmajā vietā

«Kā jau tas allaž raidījumam «Bez tabu» bijis ierasts, ka cilvēki mums ir pirmajā vietā, tas būs raksturīgi arī raidījumam «Bez tabu māju sajūta»,» uzsver Agnese, noķerta pārskrējienos no vienas filmēšanas vietas uz nākamo, uzsverot - arī jaunajā raidījumā tā veidotājiem būs svarīgi, kas cilvēkiem sāp, kas viņus iepriecina, un šī līnija netiks pazaudēta.

Foto: Publicitātes foto / TV3

Ikvienam ir roka jāpieliek!

Vienu gan Agnese liek pie sirds: neviens nedrīkstēs palikt malā un nekas netiks pasniegts uz paplātes. «Būs vien jāiesaistās darbos - gan raidījuma varoņu pieteicējiem, gan tiem, kuru mājoklis tiek pārveidots. Strādāt nāksies visiem!» Viņasprāt, daudziem tā būs vērtīga un jauna pieredze - kā, piemēram, pirmā raidījuma varoņu bērniem, kuri pirmo reizi dzīvē turēja rokā špakteļlāpstiņu un špaktelēja.

Arī Agnese pati mēdz šad tad iet talkā padarīt kādus darbiņus un tagad, kā pati smejas, esot «iesitusi» roku, piemēram, aizkaru pielikšanā. «Kad sāksies vasara, varēšu braukāt pa Mārupi un piedāvāt savus pakalpojumus aizkaru noņemšanā un pielikšanā. Tas varētu būt mans rūpals. Tādēļ nebrīnieties, ja es kādreiz stāvu aiz durvīm un piedāvāju tikt galā ar aizkariem,» smaida raidījuma vadītāja.

Vislielāko gandarījumu Agnesei dod apziņa, ka viņa un pārējie raidījuma veidotāji palīdz cilvēkiem pārveidot apkārtējo vidi, un ir pārliecināta - kad raidījums pie saviem varoņiem viesosies pēc gada, šajā mājā noteikti būs izremontēta vēl kāda telpa. «Ceru, ka tas būs pamudinājums arī skatītājiem - negaidot mūs, kaut ko lietas labā darīt pašiem. Un, ja kāds iedvesmojas un kaut ko paveic pats, lai raksta mums uz «Bez tabu», un mēs noteikti brauksim ciemos,» sola Agnese Drunka, atklājot - viņa šovasar, iespējams, apciemos tās ģimenes, kuru mājokļu uzlabošanā piedalījusies.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu