Dombrovskis ar ministriem apmierināts, cer - būs vēl labāk (54)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Premjers Valdis Dombrovskis ir apmierināts ar valdības ministru darbu ir apmierināts un cer, ka nākotnē viņi strādās tikai labāk. Viņš atzina, ka valdība strādā nepilnu pusgadu, un atsevišķiem ministriem, kuriem nav bijusi pieredze, ir nepieciešams zināms laiks iestrādāties.

Premjers piektdien intervijā LTV raidījumam «Panorāma» gan atzina, ka «tomēr kopumā es redzu, ka ministri ar saviem pienākumiem tiek galā, un es ceru, ka laika gaitā tiks galā vēl labāk,» sacīja Dombrovskis.

Viņš norādīja, ka trīs gados, kopš Dombrovskis ir valdības vadītājs, ir paveikts daudz, tostarp pārvarēta finansiālā krīze un ekonomika atgriezusies pie izaugsmes.

«Pašreiz galvenais valdības uzstādījums ir stabilas un ilgtspējīgas ekonomiskās attīstības nodrošināšana, investīciju piesaiste, eksporta veicināšana, gatavošanās nākamajai finanšu perspektīvai, līdz ar to darāmā ir ļoti daudz un spēka un apņēmības [strādāt tālāk] pietiek,» sacīja Dombrovskis.

Premjers Valdis Dombrovskis pirmo reizi tika apstiprināts par valdības vadītāju 2009.gada 12.martā. Šobrīd Dombrovskis vada jau trešo valdību pēc kārtas, turklāt šajā amatā viņš ir bijis jau gandrīz trīs gadus, tādējādi kļūstot par vienu no visilgāk amatā pabijušajiem premjeriem.

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu