Eminems: Es gandrīz nomiru no metadona (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa mūziķis Eminems intervijā žurnālam "Vibe" atklājis, ka atkarība no recepšu medikamentiem viņam gandrīz maksājusi dzīvību, vēsta slavenību žurnāls "US Weekly".

"Nav nekāds noslēpums, ka man bija problēmas ar medikamentiem," atzina reperis. "Zināt, cik tablešu vikodīna es izdzēru dienā? Desmit līdz 20. Dzēru arī valiumu, "Ambien" (preparāts bezmiega ārstēšanai), skaitļi bija tik lieli, ka es pat nezināju, ko es lietoju."

Pēc atkopšanās rehabilitācijas centrā 2005.gadā Eminems no jauna atgriezās pie nejaukā ieraduma un gandrīz nomira no nezināmām zilām tabletītēm, ko viņam iedeva kāds paziņa. "Mans ārsts teica, ka šīs mistiskās zāles bija metadons, ko dod heroīna lietotājiem kā aizvietotāju. Ja es zinātu, ka tas ir metadons, iespējams, es to nedzertu. Taču tolaik man bija tik slikti, ka es nevaru būt par to pilnīgi drošs. Ārsts man pateica, ka manis izdzertā metadona deva bija līdzvērtīga četrām heroīna devām. Pat tad, kad man pateica, ka es gandrīz nomiru, man tas īsti neaizgāja."

Pēc ārstēšanās no narkotiku atkarības mūziķis guva ceļgala traumu, ko bija jāoperē, taču viņa atkarības dēļ viņam netika izrakstīti pretsāpju preparāti. "Es sāku meklēt savās mājās, vai gadījumā man nav kaut kur aizķērusies kāda vikodīna paciņa," stāstīja Eminems. "Izkratījis visu māju, beidzot bēniņos atradu kabatlakatā ietītas septiņas vikodīna un pāris valiuma tabletes."

Tikai pēc otrā recidīva mūziķis beidzot sapratis, ka viņš ir atkarīgs. "Tagad, kad esmu apjēdzis, ka esmu atkarīgs, es izjūtu līdzjūtību pret savu māti. Es to esmu sapratis."

Komentējot sava jaunā albuma iznākšanu, Eminems atzinis, ka jaunās dziesmas tapušas skaidrā. "Es gribu izdarīt vispārēju paziņojumu - esmu atgriezies. Tas bija ilgs process. Jums jāatceras, ka septiņu gadu laikā es nebiju ierakstījis skaidrā nevienu dziesmu. Tāpēc tas prasīja zināmu laiku - pat vienkārši lai saprastu, ka es varētu ierakstīt kādu "tīru" dziesmu. Es neatceros, kad bija pēdējā reize, kad es uzņēmu "tīru" video, bez dzeršanas un lietošanas. Pagājuši daudzi gadi."

Eminema jaunais albums "Relapse" iznāk 19.maijā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu