Olbārns producē jaunu Bobija Vomaka albumu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britpopa grupas «Blur» solists Deimons Olbārns (Damon Albarn) pagājušogad savā Londonas skaņu ierakstu studijā «Studio 13» ieskaņojis leģendārā soulmūzikas dziedātāja Bobija Vomaka (Bobby Womack) jaunākās dziesmas, kuras dienas gaismu izdevniecības «XL» apgādā ieraudzīs jau šā gada 11.jūnijā.

Jaunais Bobija Vomaka albums sauksies «The Bravest Man In The Universe», un tas būs pirmais ieraksts pēc 18 gadu pauzes. Pēdējais Vomaka albums «Resurrection» datējams ar 1994.gadu.

Pirmā Olbārna un Vomaka sadarbība notika Olbārna un animatora Džeimija Hjūlita projekta «Gorillaz» pēdējā studijas albuma «Plastic Beach» ietvaros, toreiz Vomaka balss bija dzirdama singlā «Stylo».

Publiskots arī pirmais albuma singls «Please Forgive My Heart», kuru iespējams lejupielādēt Vomaka mājas lapā bobbywomack.com.

bobbywomack.com

Spriežot pēc singla, Deimons Olbārns nav centies atgriezties 1970. gadu soulmūzikas estētikā, tā vietā radot Vomaka balsij futūristisku R&B pavadījumu.

68 gadus vecais Vomaks ir viens no pēdējiem vēl aktīvi muzicējošiem 1960. un 1970. gadu soulmūzikas dziedātājiem. Viņa pazīstamākās dziesmas ir «Across 110th Street», «Lookin' For a Love» u.c.

Albuma dziesmu saraksts

'The Bravest Man In The Universe'

'Please Forgive My Heart'

'Deep River'

'Dayglo Reflection'

'Sweet Baby Mine'

'Stupid'

'If There Wasn't Something There'

'Love Is Gonna Lift You Up'

'Nothin' Can Save Ya'

'Jubilee'

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu