Kristina Zaharova pārtrauc "Otras Puses" uzvaras gājienu (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 jauns numur viens. Popmūzikas veterānus apvienību Otra Puse pēc vairākām nedēļām virsotnē nomainījusi jaunā pašmāju dziedātāja Kristina Zaharova ar Eirovīzijas singlu "Kaut es spētu izlikties".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ topa virsotni sasniegusi pirms divām nedēļām topā debitējusī Kristīnes Zaharovas Īrijas Eirovīzijas nacionālajā atlasē izpildītā Laura Reinika "I Wish I Could Pretend", jeb latviskojot - "Kaut es spētu izlikties" dziesma.

"Zvaigžņu lietus" uzvarētāju duets dziedātāja Yana Kay un aktieris Intars Rešetins
"Zvaigžņu lietus" uzvarētāju duets dziedātāja Yana Kay un aktieris Intars Rešetins Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties"
2.Aisha"Lelle"
3.Otra Puse"Nakts vai rīts"
4.Daugavpils Oranžais Ko"Kur gaismeņa"
5.Yana Kay un Intars Rešetins"Viņa daļa no manis" (jaunums)
6.Dzelzs Vilks"Māšel, nebaidies" (jaunums)
7.Tumsa"Mans neatklātais super NLO"
8.The Briefing"My World" (N''Works radio remix) (jaunums)
9.Gustavo"Plus/mīnuss"
10.Gustavo"Par citu meiteni"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 vairāki jauni singli. Viens no daudzsološākajiem (to apliecina iepriekšējo singlu "Pieskāriens" un "Nepabeigtais skūpsts" komerciālie panākumi) topa jaunpienācējiem ir televīzijas šova "Zvaigžņu lietus" uzvarētāju duets dziedātāja Yana Kay un aktieris Intars Rešetins. 1. maijā abi mākslinieki laiduši klajā savu pirmo kopīgo studijas albumu "Kaut Kas Starp Mums" un viens no albuma skaņdarbiem "Viņa daļa no manis" jau ielauzies pieprasītāko nedēļas dziesmu top5. Šajā albumā iekļautas tikai pašu dziedātāju sacerētās dziesmas. Albuma producēšanā piedalījusies interesanta mūziķu komanda - Māris Priede, Artūrs Palkevičs, Džulians, kā arī kāds itāliešu producents. 6. vietā ar jaunu dziesmu no drīzumā gaidāmā albuma "Dzelzs vilka teātris" debitējusi grupa

Dzelzs Vilks

, bet Latvijas Radio programmu vadītājs un dziedātājs Normunds Rutulis, kas hausmūzikas aprindās pazīstams ar skatuves vārdu "N’Works" ar Grobiņas kolektīva

The Briefing

dziesmas "My World" remiksu 8. vietā. Šās nedēļas līderei Kristinai Zaharovai uz pēdām min pagājušās nedēļas jaunums - savulaik realitātes šova "Talantu fabrika" dalībnieces Aijas Andrejevas, jeb Aišas (Aisha) "Lelle", kas ir 1970. gadu Aino Bāliņas izpildītās kompozīcijas jaunklāta versija. "Lelle" ir pirmais ieskats Aišas jaunajā programmā, kas top sadarbībā ar grupas "Detlef Zoo" ģitāristu Kasparu Ansonu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu