Studentu klubā «Zig Zag» un «Bērnības Milicija» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 9. martā, plkst. 23 LMA Studentu klubā uzstāsies grupas «Zig Zag» un «Bērnības Milicija», informē klubā.

Savu darbību grupa «Zig Zag» sākusi 1986. gadā un ir viena no ilgspēlējošākajām Latvijas grupām. «Zig Zag» pamatoti tiek saukta par vienu no Latvijas alternatīvās skatuves stūrakmeņiem. Līdz šim izdoti četri grupas albumi: «Es neesmu nervozs, bet manas problēmas ir normālas» (1987), «Zig Zag» (1988), «Visas lietas» (1993), «Citrons zog» (1996).

Grupa piedzīvojusi gan VDK aizliegumu koncertēt, gan «Roku par Neatkarību». Tāpat izpelnījusies sava veida kulta grupas statusu vairāku paaudžu jauniešu vidū.

Apvienība «Bērnības Milicija» ir latviešu indīroka grupa, kas darbību sāka 2002. gadā. Grupai izdoti divi albumi «Mūzika dejām» (2004) un «Naktī guļot uz muguras» (2008). 2011. gada 12. oktobrī grupa iesildīja Līdsas Kaiser Chiefs koncertzālē «Palladium». Šobrīd «Bērnības Milicija» strādā pie sava trešā studijas albuma, un varbūt tieši Tev būs iespēja dzirdēt dziesmas no jaunā, vēl neiznākušā albuma.

Ieejas maksa: studentiem 1,50 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls.

Ieeja klubā no plkst. 22:00.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu