Hjūstone testamentā neko nenovēl savam bijušajam vīram (6)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mirusī amerikāņu popdziedātāja Vitnija Hjūstone (Whitney Houston) testamentā nav neko novēlējusi savam bijušajam vīram dziedātājam Bobijam Braunam (Bobby Brown), bet visu savu mantu atstājusi viņu laulībā dzimušajai meitai Bobijai Kristīnai, liecina trešdien publiskotais Hjūstones testamenta saturs.

Bobijai Kristīnai, kurai pašlaik ir 19 gadi, Hjūstone novēlējusi visu savu naudu, mēbeles, apģērbus, personīgās mantas, rotaslietas un automašīnas, liecina ziņu šova «Inside Edition» interneta lapā publiskotais testamenta saturs.

Kamēr Bobija Kristīna nav sasniegusi 21 gada vecumu, mantojumu pārvaldīs aizbildņi. Viņa saņems vairāk naudas, sasniedzot 25 gadu vecumu, bet pārējo - 30 gadu vecumā. Testamenta izpildītāja ir Hjūstones māte Sisija, bet aizbildņi - Hjūstones brālis Maikls un svaine Donna.

Hjūstone pirmoreiz sastādīja testamentu 1993.gadā un to laboja 2000.gadā, kad viņa vēl bija precējusies ar Braunu.

Hjūstones pēdējā testamentā teikts, ka gadījumā, ja meita nomirtu agrāk par viņu, manta tiktu sadalīta bijušajam vīram, Sisijai un citiem radiniekiem.

Hjūstoni 11.februāra pēcpusdienā viņas numurā Beverlihilzas viesnīcā «Beverly Hilton» bez samaņas vannā zem ūdens atrada viņas miesassargs. 48 gadus vecā dziedātāja tika apbedīta Ņūdžersijas štatā privātā bēru ceremonijā, kurā piedalījās tikai draugi un radinieki.


Beverlihilzas policija rakstiskā paziņojumā atzina, ka vēl nevar izteikt pieņēmumus par Hjūstones nāves cēloni. Tas var kļūt zināms astoņu nedēļu laikā pēc viņas nāves, jo amatpersonas vēl gaida toksikoloģijas pārbaužu rezultātus.

Dažās ziņās par iespējamu nāves cēloni minēta nejauša noslīkšana, bet citās uzsvērts, ka Hjūstone pārmērīgi lietojusi narkotikas. Tiesu medicīnas eksperts ir minējis faktu, ka Hjūstones numurā tika atrasti recepšu medikamenti.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu