Paula Šūmane: «Jūtos ļoti saviļņota par balvu!» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jaunā, talantīgā vijolniece Paula Šūmane, kura 6.martā saņēma «Lielo Mūzikas balvu 2011» par labāko debiju, saņemot balvu, teica: «Esmu pateicīga, ka esmu dzimusi Latvijā, ka varu te dzīvot un ka man ir iespēja šeit uzstāties.»

Jaunā mūziķe sarunā ar portālu TVNET pauda, ka saņemtā balva ir augsts novērtējums viņas darbam, un uzsvēra - cerams, ka šis piemērs būs pamudinājums citiem jaunajiem mūziķiem neapstāties, bet turpināt darbu, cenšoties iekarot aizvien jaunas virsotnes. «Balvu glabāšu savā Jūrmalas mājā ģimenei par prieku,» stāsta Paula.

«Jūtos ļoti saviļņota - gan tā skaņdarba dēļ, ko spēlēju svinīgās ceremonijas laikā, gan abu saņemto balvu dēļ,» atklāja Paula, kura saņēma ne tikai Lielo Mūzikas balvu, bet arī pasākuma mecenāta «Hennessy» speciālbalvu - 2000 eiro, ko ieguldīt profesionālajā attīstībā:

«Man sirds ir pilna ar pateicību un patiesu prieku,

ka šādu novērtējumu esmu saņēmusi savā dzimtajā zemē.»

Jaunā vijolniece, kura līdz šim vairāk uzstājusies ārzemēs, kur vijoļspēli studē kopš 15 gadu vecuma, ļoti priecājoties par katru iespēju uzstāties Latvijā - tāpat kā viņas skatuves kolēģes Vineta Sareika un Baiba Skride. «Iespējams, ka mēs nākotnē varētu padomāt par kādu kopīgu projektu, lai gan nezinu, vai kāds komponists ir uzrakstījis trio vijolei, tādēļ varbūt kādu dienu es šādu skaņdarbu varētu uzkomponēt,» teic Paula, kura hobija līmenī šad tad mēdzot komponēt savam priekam.

Foto: LETA
Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu