Depeche Mode izdos dokumentālo filmu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc 12.studijas albuma britu grupa "Depeche Mode" izdos dokumentālo filmu par savu darbību, vēsta mūzikas interneta žurnāls "Pitchfork".

Filma ar nosaukumu "The Dark Progression" DVD formātā nonāks pārdošanā 16.jūnijā. Tajā būs iekļautas intervijas ar katru no grupas dalībniekiem, kā arī ar producentiem un mūziķu kolēģiem. DVD diskā tiks iekļauti arī arhīva materiāli, dažādu laiku uzstāšanos ieraksti un mūzikas video. DVD ar 97 minūšu garu dokumentālo filmu un pārējo materiālu iespējams pasūtīt iepriekš - interneta veikalos tā cena ir 19,95 ASV dolāri (10,65 lati).

Jaunākais grupas Depeche Mode albums iznāca 20.aprīlī. Jau nākamnedēļ grupa dosies pasaules koncertturnejā, pieturot arī Latvijā - koncerts Rīgā notiks 25.maijā "Skonto" futbola stadionā.

Citās ziņās - grupas uzstāšanās Holivudas bulvārī Losandželosā pagājušajā nedēļā pulcēja vairākus tūkstošus fanu. Sakarā ar koncertu satiksme bulvāra posmā tika slēgta un daudzi grupas cienītāji sāka pulcēties uz ielas jau vairākas stundas pirms uzstāšanās sākuma. Reklamējot savu jauno albumu, DM sāka savu priekšnesumu ar singlu "Wrong". Grupa nospēlēja septiņas dziesmas un daļa no koncerta tika rādīta televīzijas šova "Jimmy Kimmel Live!" tiešraidē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu