Otra Puse turpina dominēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 līderpozīcijas atkal saglabājusi pašmāju popmūzikas apvienība Otra Puse, kura 19.aprīlī laida klajā savu jauno albumu "Nakts vai rīts".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ topa galvgalī noturējusies grupas "Otra Puse" jaunā albuma tituldziesma "Nakts vai rīts". Top10 atrodama vēl viena grupas kompozīcija - "Rīga", kas nemainīgi saglabājusi 8. vietu.

Aisha "Lelle"
Aisha "Lelle" Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Otra Puse"Nakts vai rīts"
2.Aisha"Lelle" (jaunums)
3.Tumsa"Mans neatklātais super NLO"
4.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties"
5.Gustavo"Par citu meiteni" (jaunums)
6.Jenny May"Diskžokejs"
7.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa"
8.Otra Puse"Rīga"
9.Kaža"Ieskaties"
10.Olga un Violetais Lielvārdes koris"Tas nekas"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 divi būtiski jaunpienācēji. Pašmāju repera

Gustavo

pirmo hitsinglu "Plus/Mīnus" nomainījis mākslinieka otrais singls "Par citu meiteni" no drīzumā gaidāmā jaunā studijas albuma "3. elpa". Tas šonedēl debitējis augstajā 5. vietā. Par otru jaunumu topā parūpējusies savulaik realitātes šova "Talantu fabrika "dalībniece Aija Andrejeva, jeb Aiša (Aisha). Jau no pagājušās nedēļas ekskluzīvi Latviešu radio bija iespējams noklausīties meitenes jauno singlu "Lelle", kas ir 1970. gadu Aino Bāliņas izpildītās kompozīcijas jaunklāta versija. "Lelle" ir pirmais ieskats Aišas jaunajā programmā, kas top sadarbībā ar grupas "Detlef Zoo" ģitāristu Kasparu Ansonu. Protams, Aišas popularitāti vairojusi arī uzvara starptaustiskā izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2009" atlasē. Televīzijas šova "Koru kari" uzvarētājkorim - Daugavpils Oranžajam korim topā uzradies jauns konkurents, pirmo reizi top10 robežu aizsniegusi arī Olga Rajecka un viņas vadītais Violetais Lielvārdes koris. Dziesma "Tas nekas" (piedalās Aiša), kas ņemta no nesen klajā laistā kora CD šonedēļ numur 10. Augstākais pagājušās nedēļās jaunums Kristīnes Zaharovas Īrijas Eirovīzijas nacionālajā atlasē izpildītā Laura Reinika "I wish I could pretend", jeb latviskojot - "Kaut es spētu izlikties" noslīdējusi no 3. uz 4. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu