Tribes of the City un Silence Kit kopkoncerts (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24. aprīlī Studentu klubā notiks Tribes of the City un Silence Kit kopkoncerts. Atgādinām, ka janvārī abas grupas jau kopīgi koncertēja Maskavā, Sanktpēterburgā un Ņižņijnovgorodā.

Grupa Silence Kit ir radusies 2002. godā Maskavā. Tās stils varētu tikt raksturots kā klasisks postroks. Septiņu gadu laikā grupai ir bijusi ļoti aktīva koncertdarbība, tā ir piedalījusies vairākos ievērojamos festivālos, tādos kā "Avant" un "Stop the silence", kurā piedalījās arī Tribes of the City (myspace.com/tribesofthecity) un Soundarcade. Latvijā Silence Kit uzstāsies pirmo reizi. Uzzināt vairāk par grupas vēsturi kā arī noklausīties dziesmas no jaunā albuma "The Great Red Spot" iespējams šeit: www.myspace.com/silencekitmoscow

Janvārī grupai Tribes of the City ir iznācis dubultalbums "Recipe of the Golden Dream", jau trešais studijas albums grupas pastāvēšanas vēsturē.

"Zelta sapņa recepte" ir augstu novērtēts ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām. Pēdējā gada laikā grupa ir daudz ceļojusi un uzstājusies Zviedrijā, Vācijā, Krievijā, Lietuvā un Igaunijā. Šis būs viens no retajiem grupas koncertiem Rīgā.

Šis solās būt baudpilns vakars intelektuālās mūzikas cienītājiem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu