Koksons: Blur varētu ierakstīt jaunu albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu grupa «Blur» pēc vasarā gaidāmajiem atgriešanās koncertiem varētu ierakstīt jaunu albumu, izteica cerību savulaik no grupas aizgājušais Greiems Koksons.

Kā jau ziņots, britu mūziķi Deimons Olbārns un Greiams Koksons pagājušajā gadā paziņoja, ka viņi atrisinājuši savas nesaskaņas un vienojušies par britpopa grupas «Blur» atkalapvienošanos uz vienu koncertu 2009.gada 3.jūlijā Haidparkā. Taču, kad 50 000 biļešu tika pārdoti divās minūtēs, «Blur» nolēma sarīkot vēl septiņus koncertus. Pirmais no tiem notiks 13.jūnijā Kolčestrā, Eseksas grāfistē.

Koksons, kas maijā grasās izdot savu pēdējo soloalbumu, pavēstīja, ka pastāv liela iespēja, ka grupa varētu radīt kādu jaunu materiālu. «Ja mums tas patiks, mēs to noteikti darīsim. Esmu par to pārliecināts. Taču mums visiem šobrīd notiek pašiem savas lietas, tāpēc tas nenotiks nekavējoties.»

«Blur» mūziķi ir pašķīrušies jau sešus gadus. Savstarpējās nesaskaņas saasinājās 2003.gadā albuma «Think Tank» ierakstīšanas laikā, kad Koksons pameta darbu studijā.

Olbārns kopš «Blur» izjukšanas ir pievērsies komerciāli veiksmīgai un kritiķu slavētai karjerai ar projektiem «Gorillaz» un «The Good, The Bad And The Queen», kā arī sadarbojoties ar Mali mūziķiem un piedaloties ķīniešu operas iestudēšanā.

Koksona karjera ir bijusi mazāk krāšņa, taču viņš izdevis vairākus kritiķu slavētus soloalbumus.

«Blur» basģitārists Alekss Džeimss tagad ir žurnālists un lauksaimnieks, kas ražo sieru, bet bundzinieks Deivs Rountrī pievērsies advokāta karjerai un mēģināja kandidēt vietējās pašvaldības vēlēšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu