Darbu sāk jaunais SWH rokklubs (40)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šovakar, 3.martā, «Radio SWH Rock» spēris soli tuvāk klausītājiem un Rīgā, Tērbatas ielā 73, prezentējis jaunu klubu «Radio SWH Rock», kļūstot par vienu no medijiem Latvijā, kuram piederoša preču zīme tiek izmantota mūzikas kluba nosaukumā. Kluba atvēršana sakrīt arī ar Radio SWH Rock 10 gadu jubileju.

Kā novēroja TVNET, klubs atrodas ēkā, kur kādreiz atradās Operetes teātris. Šobrīd ēkas pirmajā stāvā atrodas izklaides vieta «La Rocca».

Kluba atklāšanā uzstājās grupas «Laime Pilnīga» un «Dzelzs Vilks» un svinīgo uzrunu teica Radio SWH direktors Jānis Šipkēvics un Radio SWH dvēsele - Artis Dvarionas.

«Lai jūs nemulsina šīs kristāla lustras, šī zāle ir gatavota Oskara un Grammy ceremonijām, taču tagad mēs sarunājām ar šo klubu, ka šeit skanēs arī rokmūzika,» uzrunā, sakot paldies «La Rocca» īpašniekam Nikolajam Sirotkinam, teica Šipkēvics.

Jaunais klubs atšķiras no jau ierastajām atpūtas vietām Rīgā, jo «Radio SWH Rock» klubā

jebkuram apmeklētājam pašam ir iespēja noteikt klubā skanošo mūziku.

«Radio SWH Rock» klubā apmeklētāji katru piektdienas un sestdienas vakaru varēs aplūkot vinila plates no retām kolekcijām un dažādas ģitāras, kas atvestas no Londonā slavenās Denmarkas ielas, kas pasaulē ievērojama ar vislielāko mūzikas instrumentu veikalu skaitu uz vienas ielas.

Klubā ir arī «Juke Box» mūzikas automāts, līdz ar to apmeklētāji var izvēlēties sev tīkamāko rokmūzikas dziesmu no plaša klāsta - ap 10 000 dziesmu, savukārt tās videoklipu iespējams skatīt uz lielā ekrāna bārā.

«Dzelzs Vilks»
«Dzelzs Vilks» Foto: TVNET

AS «Radio SWH» dibināta 1993.gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu, savukārt gadu vēlāk, 1994.gadā, notika pirmā paplašināšanās un paralēli latviešu valodā raidošajai programmai «Radio SWH» tika izveidots «Radio SWH+» krievvalodīgajai auditorijai un klasiskās mūzikas radiostacija «Radio Amadeus».

Uzņēmuma apgrozījums 2010.gadā bija 1,36 miljoni latu, bet 2009.gadā - 1,92 miljoni latu.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu