Nothing Special "Taupi" (video) (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas pingvīnu grupa "Nothing Special" nupat pabeigusi savu pirmo videoklipu, kas tapis dziesmai "Taupi" ar Raiņa vārdiem. Klipā kopā ar grupas dalībniekiem redzams gan Rainis, gan populārā latviešu dziedātāja Olga Rajecka.

Dziesmas "Taupi" vizualizācija tapusi vairāku mēnešu darba rezultātā jaunā režisora Mārča Bauzes–Krastiņa vadībā.

"Rezultāts ir apmierinošs. Režisors bija prasīgs, laika apstākļi skarbi – kā jau mums tas raksturīgi, ļoti daudz mākoņu. Mums pat šķita, ka mēs saņemam zīmi no mākoņiem. Olga Rajecka bija mūsu gaisma un glābiņš! Varbūt nākotnē taps vēl kāds klips, bet tuvākajā laikā plānojam laist klajā jaunu dziesmu ar Eduarda Veidenbauma vārdiem," skaidro grupas solists Aigars.

Videoklips būs skatāms Latvijas Mūzikas kanāla ēterā. Par "Nothing Special" ieinteresējies arī neatkarīgais blogs www.nothingspecial.lv.

Grupa "Nothing Special" pēdējo mēnešu laikā piedzīvojusi fenomenālus panākumus ārpus Latvijas robežām, jo par pingvīnu gaitām vēstījuši ne tikai tādi ievērojami ziņu kanāli kā "Reuters", "NBC" un "ABC", bet arī Argentīnas, Senegālas, Apvienoto Arābu Emirātu, Indonēzijas, Dienvidāfrikas, Austrālijas, Jaunzēlandes un citu valstu mediji.

Šobrīd grupa ieraksta savu pirmo albumu "Mēs esam ellē!". Grupas daiļrades pamatā ir pašu sacerētas dziesmas ar latviešu literatūras klasiķu vārdiem. Līdz šim publiskotas dziesmas ar Raiņa un Neredzīgā Indriķa dzeju.

Grupā "Nothing Special" muzicē četri rūdīti un pieredzējuši darbinieki: Aigars, Ainars, Aivars un Einārs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu