Komiķis Rasels Brends atstājis ziņojumu Obamas automātiskajā atbildētājā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia

Skandalozais britu komiķis Rasels Brends uz vienu raidījumu atgriezies "BBC Radio 2", šoreiz atstājot ziņojumu ASV prezidenta Baraka Obamas automātiskajā atbildētājā.

Pagājušajā gadā Brends bija spiests uzrakstīt atlūgumu un aiziet no "BBC Radio 2", kur viņš vadīja raidījumu "The Russell Brand Show". Raidījuma laikā viņš pajokoja, ka ir pārgulējis ar 78 gadus vecā britu aktiera Endrū Sahsa mazmeitu un ka Sahss varētu izdarīt pašnāvību, to uzzinot. Joki tika ierunāti Sahsa telefona automātiskajā atbildētajā. Viņa raidījuma partneris Džonatans Ross savukārt tika atstādināts no amata uz 12 nedēļām bez algas.

Pagājušajā svētdienā komiķis atgriezās radio, lai kopā ar grupas "Oasis" ģitāristu Noelu Galaheru vadītu speciālizlaiduma radioraidījumu par futbolu. Arī šoreiz viņš nespēja atturēties no jauniem telefonzvaniem, piezvanot ASV prezidentam Barakam Obamam un atstājot viņa automātiskajā atbildētājā ziņojumu ar jautājumu, kuru futbola komandu viņš atbalsta.

Brends piezvanīja arī savam bijušajam kolēģim Džonatanam Rosam, kas viņam drošības pēc pārjautāja: "Tu taču neesi atgriezies radio, vai ne?"

Aprīļa sākumā Lielbritānijas mediju regulators "Ofcom" par Brenda un Rosa neveiksmīgo joku piesprieda raidkorporācijai BBC 150 000 britu mārciņu (115 050 latu) lielu sodu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu