Otra Puse saglabā 1. vietu (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 līderpozīcijas saglabājusi pašmāju popmūzikas apvienība Otra Puse, kura pagājušonedēļ, 19.aprīlī, klubā "Essential" prezentēja savu jauno albumu "Nakts vai rīts".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ topa galvgalī noturējusies grupas "Otra Puse" jaunā albuma tituldziesma "Nakts vai rīts". Top10 iekļuvušas vēl divas jau pazīstamas grupas dziesmas - "Rīga" un "Savādā". Līdz ar jaunā albuma izdošanu grupa sākusi arī albuma prezentācijas koncerttūri, kas norisināsies pilsētās visā Latvijā. Aprīlī grupas koncerti notiks Ogrē un Jelgavā, bet maijā grupa uzstāsies Alūksnē, Kuldīgā, Cēsīs, Jēkabpilī, Rīgā un Varakļānos, savukārt jūnijā grupa viesosies Saulkrastos un Liepājā.

Kristīna Zaharova
Kristīna Zaharova Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Otra Puse"Nakts vai rīts"
2.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa"
3.Kristina Zaharova"Kaut es spētu izlikties" (jaunums)
4.Baltie Lāči"Pār Baikāla drūmajām stepēm"
5.Tumsa"Mans neatklātais super NLO"
6.[Ex] da Bass & Ian Brearley"Riga Nights"
7.PeR"Jailhouse Rock"
8.Otra Puse"Rīga"
9.Otra Puse"Savādā"
10.Dzelzs Vilks"Dinamo"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Arī šī nedēļa Latvijas mp3 Top 10 lielas pārmaiņas nav ienesusi, iepriekšējās nedēļas līderi - Daugavpils Oranžais koris un "Otra Puse" saglabājuši savas vadošās pozīcijas. Augstākais jaunums šonedēļ pašmāju dziedātājai Kristīnei Zaharovai, kas plašāku uzmanību šogad izpelnījusies Eirovīzijas dziesmu konkursa Īrijas nacionālajā atlasē, izpildot Laura Reinika komponēto dziesmu ar amerikāņu dzejnieka Gordona Pogodas vārdiem "I wish I could pretend". Šīs dziesmas latviskotā versija šonedēļ augstajā 3. vietā. Topā atgriezies arī

[Ex] da Bass

un Ian Brearley singls "Riga Nights", kas atkārtotu uzrāvienu piedzīvoja pagājušonedēļ klubā "Essential", kad kopā ar vairākiem pasaulslaveniem dīdžejiem tas tika oficiāli prezentēts.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu