Zināmi Blur apvienošanās koncertu iesildītāji

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Blur apvienošanās koncertu iesildītāji 2. un 3. jūlijā Londonas Haidparkā būs «Foals», «Vampire Weekend», «Frendly Fires» un citi.

Katrā no koncertiem iesildītāju sastāvs atšķirsies. 2. jūlijā pirms Blur uz skatuves kāps «Hypnotic Brass Ensemble», «Frendly Fires», «Crystal Castles» un «Foals», bet nākamajā dienā uzstāsies «Deerhoof», «Florence And The Machine», «Amadou & Mariam» un «Vampire Weekend». Visas iesildošās grupas izvēlējās paši Blur dalībnieki.

Nedēļu pirms lielkoncertiem Haidparkā Blur sniegs mazāku koncertu MEN arēnā Mančestrā, kur viņu iesildītāji būs «Klaxons» un «Florence And The Machine».

Blur, kas pazīstami kā vieni no britpopa pionieriem, pēdējo reizi koncertēja pirms sešiem gadiem, kad grupas ģitāristu Greiemu Koksonu aizstāja Saimons Tongs no «The Verve», bet oriģinālajā sastāvā kopā ar Koksonu grupa pēdējo reizi uzstājās pirms deviņiem gadiem. Bez koncertiem Londonā Blur šovasar uzstāsies arī vairākos festivālos, tostarp Glastonberijā Anglijā un «T In The Park» Skotijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu