Baltkrievijas hokeja ekstralīga varētu kļūt par vienu no VHL konferencēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Baltkrievijas atklātais hokeja čempionāts (BAČ) varētu kļūt par vienu no Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) atsevišķām konferencēm, otrdien Minskā izteicies Baltkrievijas Hokeja federācijas pārstāvis Jevgēņijs Vorsins.

VHL pašlaik ir otrs spēcīgākais hokeja čempionāts Krievijā aiz Kontinentālās hokeja līgas (KHL).

Šogad BAČ spēlē Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs», kas ir KHL komandas Rīgas «Dinamo» fārmklubs. Jau pirms nedēļas izskanēja informācija, ka Rīgas «Dinamo» izskata iespēju deleģēt savu fārmklubu dalībai VHL čempionātā.

«Runājot par pievienošanos VHL, varu apstiprināt, ka patiešām risinām pārrunas,» izteicās Vorsins. «Tomēr neizskatām variantus par atsevišķu klubu pievienošanos. Vēlamies, lai mūsu ekstralīga tiktu atzīta par vienu no VHL konferencēm, un ceru, ka nonāksim pie laba lēmuma.»

Šādā gadījumā katras konferences uzvarētāji savā starpā noskaidrotu VHL čempionus. «Mūsu vietējais čempionāts saglabātos un tajā pat laikā paceltos tā līmenis.»

Kā ziņots, «Liepājas metalurgs» komanda jau garantējusi septīto vietu šīs sezonas BAČ regulārā čempionāta kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu