Pirms albuma izdošanas virsotnē atgriežas Otra Puse

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 līderpozīcijas atguvusi pašmāju popmūzikas apvienība Otra Puse, kura jau šonedēļ, 19.aprīlī, klubā "Essential" prezentēs savu jauno albumu "Nakts vai rīts".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ topa galvgalī atgriezusies grupas "Otra Puse" jaunā albuma tituldziesma "Nakts vai rīts". Jāpiebilst, ka, atzīmējot jaunā albuma "Nakts vai rīts" iznākšanu, grupa svētdien, 19.aprīlī, sniegs koncertu klubā "Essential", aizsākot unplugged koncertu sēriju, un tā apmeklētājiem dāvinās albuma bezmaksas lejupielādi. Koncerta apmeklētāji jauno albumu "Nakts vai rīts" varēs lejupielādēt par brīvu mājas lapā www.platforma.lv, izmantojot ieejas biļetē norādīto unikālo kodu. Savukārt tiem, kas jauno albumu koncertā iegādāsies CD formātā, tiks dāvāta iespēja nofotografēties ar grupu un saņemt autogrāfu. Latvijas mp3 Top 10 (05.04.09. - 11.04.09.):

VietaIzpildītājsAlbums
1.Otra Puse"Nakts vai rīts"
2.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa"
3.Tumsa"Mans neatklātais super NLO"
4.Baltie Lāči"Pār Baikāla drūmajām stepēm"
5.PeR"Jailhouse Rock"
6.Igo"Varbūt kādreiz"
7.Intars Busulis"Brīvdiena"
8.Jenny May"Diskžokejs"
9.Tranzīts"Nevaru būt balts 2009"
10.Dzelzs Vilks"Dinamo"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Šī svētku nedēļa Latvijas mp3 Top 10 lielas pārmaiņas nav ienesusi, vietām samainījušies tie paši iepriekšējās nedēļas līderi - Daugavpils Oranžais koris un "Otra Puse". Normunda Pauniņa un kompānijas panākumus var izkskaidrot ar šonedēļ gaidāmā jaunā grupas albuma izdošanu. Jaunā ciešripa "Nakts vai rīts", starp citu, grupai

Otra Puse

būs tikai otrais albums pēc 1995.gadā pirmo reizi un 2006.gadā atkārtoti izdotā izlases albuma "Pēc lietus". Šo gadu gaitā ir sakrājušies vairāki spilgti popmūzikas singli - "Ieskaties", "Savādā" un "Rīga". Acīmredzot arī albuma titulskaņdarbs klausītājiem patīk tīri labi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu