Zigijs Mārlijs ieraksta mūziku bērniem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Boba Mārlija dēls Zigijs ir apvienojies ar Polu Saimonu, Viliju Nelsonu, Džeku Džonsonu un aktrisi Džeimiju Lī Kērtisu, lai ierakstītu jaunu albumu bērniem, izmantojot tradicionālās jamaikiešu dziesmas.

Albums sauksies «Family Time», un tā tapšanā piedalās arī ska un regeja mūziķis Tūts Hiberts, Boba Mārlija sieva Rita un meita Sedella, kā arī Zigija trīs gadus vecā meitiņa Džūda.

Albums iznāks 5.maijā, un jau pēc mēneša Zigijs Mārlijs izdos sava tēva dziesmu kompilāciju albumu mazajiem klausītājiem. «Patiesībā nekad iepriekš nebiju domājis taisīt mūziku bērniem, taču, šķiet, esmu sapratis, kas mani atvedis šajā ģimenes/bērnu mūzikas pasaulē - šobrīd mums ir jārunā ar bērniem,» paskaidroja mūziķis interneta žurnālam «Billboard.com». «Bērni ir atvērti visam jaunajam, viņi izaugs un padarīs šo pasauli labāku, tāpēc tieši ar viņiem mums jāsarunājas.»

Jaunajiem albumiem vajadzētu iepriecināt ne tikai bērnus, bet arī Boba Mārlija fanus - Zigijs ir izmantojis sava tēva astoņu klasisko dziesmu oriģinālās māsterkopijas, pārstrādājot pavadījumu un liekot lietā arī dažus alternatīvos vokāla ierakstu celiņus. «Tas ir pavisam cits skanējums, taču joprojām īsts Bobs... Tas ir tā, it kā Bobs dziedātu un es spēlētu, gluži vai akustiska sesija. Viss, ko esmu šajā ierakstā darījis, ir emocionāli un muzikāli. Tur nav nekādu triku. Es esmu godīgs pret sava tēva garu, pret viņa mūzikas garu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu