PETA lūdz Pet Shop Boys nomainīt savu nosaukumu (25)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dzīvnieku tiesību aizstāvju organizācija "People for Ethical Treatment of Animals" (PETA - "Cilvēki par ētisku izturēšanos pret dzīvniekiem") lūgusi britu grupu "Pet Shop Boys" nomainīt savu nosaukumu uz "Rescue Shelter Boys" ("Dzīvnieku patversmes zēni").

Dzīvnieku tiesību aizstāvju organizācijas pārstāvji uzrakstījuši grupas dalībniekiem Nīlam Tenatam un Krisam Lovam vēstuli ar lūgumu iesaistīties viņu kampaņā, kas aicina cilvēkus iegādāties mājdzīvniekus patversmēs, nevis veikalos, un nomainīt grupas nosaukumu uz "Rescue Shelter Boys" ("Dzīvnieku patversmes zēni").

"Mums ir kāds lūgums, kas sākotnēji var šķist mazliet dīvains," vēstulē rakstīja PETA īpašo projektu vadītāja Ivonna Teilore, "tomēr mēs ceram, ka pēc faktu izvērtēšanas jūs to sapratīsiet - vai jūs nevarētu vismaz apsvērt iespēju nomainīt savas grupas nosaukumu no "Pet Shop Boys" uz "Rescue Shelter Boys"? Lielākā daļu suņu un kaķu, ko pārdod dzīvnieku veikalos, audzē naudas kāri cilvēki, kas nereti tos tur šaurībā un netīrībā. Kucēni un kaķēni no saviem vecākiem manto dažādus ģenētiskus defektus un personības traucējumus. Daudzi dzīvnieki piedzimst ar novirzēm, taču cilvēki, kas viņus nopērk, par to neko nezina - un tas ne tikai rada viņiem negaidītus ārstēšanas izdevumus, bet arī sāpina viņu sirdi."

Neskatoties uz aizkustinošo vēstuli, mūziķi lūgumu noraidījuši, tomēr ideja tos tik ļoti aizrāvusi, tāpēc tie pārpublicēja PETA vēstuli savā mājaslapā. "(PETA) vērsusies pie [grupas] "Pet Shop Boys" ar kādu lūgumu, ko diemžēl viņi (mūziķi) nevarēja izpildīt, taču tā ierosina kādu jautājumu, par kuru ir vērts padomāt," prezentējot vēstuli faniem, paskaidroja mājaslapas administrators.

Tomēr Ivonnu Teilori šis atteikums nebūt nav sarūgtinājis, un viņa pat izteikusi atzinību par to, ka duets uztvēra šo lūgumu nopietni. "Nīls Tenants parādīja, ka viņi [Tenants un Lovs] ir tikpat gudri kā viņu dziesmu teksti un atzinīgi novērtē PETA radošumu," norādīja Teilore.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu