Cīņas kluba superfināla koncerts un jaunas videoversijas! (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skaties Latvijas Muzikālās līgas (LML) TV šova „Cīņas klubs” superfināla koncertu LNT plkst. 21.

Līdz šim bija nedaudz aizkavējušās solītās LML videoversijas, bet, jauno gadu sākot, to skaits tiek papildināts ar pieciem jaunumiem: Double Faced Eels (DFE), Gain Fast, ēnas, Goran Gora un Martin Confused.

Skaties TV šova „Cīņas klubs” superfināla atkārtojumu Latvijas Mūzikas kanālā darbdienās plkst. 18.00 un 4.00.

Mūzikas kanāls ir svēti apsolījis nofilmēt 60 videoversijas LML dalībniekiem, liela daļa jau ir vērojama ēterā, bet pārējās tuvākajā laikā pievienosies. Šobrīd jau ēterā savu pirmizrādi ir piedzīvojušas piecas jaunas videoversijas. Biežā rotācijā skatieties DFE „Salda dzīve ievārījumā”, Martin Confused „The boy who never cried”, ēnas „Neprātīgais” un svaigākos svaigumus Goran Gora „Swim, Robert, swim” un Gain Fast „Smaids”!

Visas videoversijas ir iespējams noskatīties www.lmk.lv.

Brīnumi jau notiek, un mistika ar TOP 10 turpinās arī jaunajā gadā: ja atceramies, ka nesen pirmās vietas dalīja Z-Scars ar savām trijām dziesmām, tad interesantas lietas notiek arī šonedēļ. Topu iekārojuši arī jauno videoversiju īpašnieki, to, cik ļoti ir iemīļoti viņi, skaties jau šīs nedēļas TOP10.

Raidījums ir skatāms divas reizes dienā – no rīta plkst. 10.00 un vakarā plkst. 22.00.

Jau sākot ar 21. janvāri, skatieties raidījumu „Aizkulises” no „Cīņas kluba” superfināla.

Pilnu LMK nedēļas programmu var redzēt žurnālā „Rīgas Viļņi”, nedēļas izdevumā „TV atpūta”, kā arī LMK mājas lapā www.lmk.lv.

Atgādinām, ka “Latvijas Mūzikas kanāla” tiešraides 24 stundas diennaktī ir iespējams skatīties „Baltkom” analogās un digitālās TV tīklos, www.lmk.lv, kā arī portāla www.tvnet.lv Online TV sadaļā.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu