Koļesņičenko FK «Skonto» prezidenta amatā nomainījis Indriksonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par titulētākā Latvijas futbola kluba «Skonto» prezidentu kļuvis kādreizējais valstsvienības spēlētājs Vladimirs Koļesņičenko, kurš amatā nomainījis vienības dibinātāju, ilggadējo Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidentu Gunti Indriksonu.

«Komandas darba mērķis nemainās - sagatavot futbolistus Latvijas izlasei, lai tā būtu konkurētspējīgāka starptautiskajā arēnā,» aģentūra «RIA Novosti» citē Indriksona teikto.

«Skonto» futbola klubs tika dibināts 1993.gadā, bet Indriksonam tas piederēja līdz 2010.gada septembrim, kad kluba kontrolpaketi iegādājās uzņēmējs Bislans Abdulmuslimovs. Pagājušā gada martā kluba kontrolpakete nonāca Kiprā reģistrētās kompānijas «Tremova Ltd.» īpašumā, kuras pārstāvis Latvijā ir Igors Zaicevs.

Indriksons iepriekš sarunā ar aģentūru LETA apstiprināja, ka tuvākajā laikā komandai tiks atrasts jauns prezidents, jo saskaņā ar jaunajiem Latvijas Futbola federācijas (LFF) statūtiem Indriksons kā LFF prezidents vairs nedrīkst vienlaikus pildīt arī «Skonto» kluba prezidenta pienākumus.

Indriksons neslēpa, ka viņam ir plāns un skaidra vēlme atgūt «Skonto» kluba kontrolpaketi. «To es viennozīmīgi izdarīšu, jo summa nav liela. Tie nav miljoni,» atklāja Indriksons.

Koļesņičenko laikā no 1997.gada līdz 2010.gadam Latvijas izlasē aizvadījis 40 spēles, gūstot piecus vārtus.

Lielāko daļu savas karjeras Koļesņičenko aizvadīja «Skonto» komandā, kurai atkal pievienojās pirms pagājušās sezonas, bet tās vidū nolēma pārtraukt karjeru.

Pēc karjeras beigām viņš kļuva par «Skonto» komandas komercdirektoru.

«Skonto» komanda Latvijas čempionātā uzvarējusi 14 reizes, bet septiņas reizes ieguvusi Latvijas kausu. Pagājušajā sezonā tā Latvijas virslīgas čempionāta kopvērtējumā ierindojās tikai ceturtajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu