Džeina Birkina Rīgā uzstāsies ar jaunu koncertprogrammu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise un dziedātāja Džeina Birkina, sniedzot koncertu 26.janvārī Latvijas Nacionālajā teātrī, klausītājus iepazīstinās ar savu jauno koncertprogrammu "Rendez - vous", informēja koncertaģentūras "Queen of Stage" pārstāve Agrita Bikaviņa.

Koncertprogrammā apkopotas gan kompozīcijas no diviem dziedātājas pēdējiem albumiem, gan populārākās Serža Geinsbūra dziesmas.

Programmai dots tāds pats nosaukums kā 2004.gadā iznākušajam albumam "Rendez - vous", kurā ieskaņoti izjusti Birkinas dueti ar tādiem pasaulslaveniem māksliniekiem kā Braienu Feriju, Etjēnu Dao, Fransuāzu Ardī, Braienu Molko, kā arī dažādām franču mūzikas zvaigznēm.

Koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt arī pavisam jaunas Birkinas iedziedātās kompozīcijas no 2006.gadā EMI paspārnē iznākušā albuma , kuras rakstījuši lieliski komponisti - Nīls Hanons, Rufus Veinraits, Artūrs Domeneks un citi.

Kā ziņots, Birkina jau ir viesojusies Nacionālajā teātrī 2005.gadā, kad viņa kopā ar Parīzes Nacionālā teātra direktoru speciāli ieradās no Francijas, lai apmeklētu ekskluzīvo izrādi par Serža Geinsbūra dzīvi "Sorry Angel". Šajā viesošanās reizē Birkina atzina, ka Nacionālā teātra ēkai piemīt ļoti īpaša aura, tāpēc viņa ar nepacietību gaida iespēju dziedāt šajā vietā.

Birkina vēl arvien dzīvo Francijā, turpina filmēties un aktīvi darbojas uz teātra skatuves, iedzied jaunas dziesmas un daudz laika velta saviem mazbērniem.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz janvārī gaidāmo koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu