Kortnijai Lovai izkrāpti 500 miljoni ASV dolāru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova apgalvo, ka ir zaudējusi 500 miljonus ASV dolāru (263,5 miljonus latu), ko vīrs pēc savas nāves 1994.gadā bija atstājis dziedātājai un viņu kopīgajai meitai Frensisai Bīnai.

Lovas nolīgtie privātdetektīvi, juristi un grāmatveži atklājuši, ka nezināmi cilvēki, izmantojot Kobeina, Lovas un viņu meitas sociālās apdrošināšanas numurus, lielāko daļu naudas nelegāli ieguldījuši nekustamajos īpašumos.

Kā atklāja Lovas juriste Ronda Dž. Holmsa, dziedātāja centīsies atgūt naudu tiesas ceļā. "Nekad iepriekš neesmu redzējuši tādu alkatību un zemiskumu. Šī lieta liks Bernardam Medofam izskatīties baltam un pūkainam," norādīja Holmsa, atsaucoties uz finanšu krāpšanā apsūdzēto Volstrītas brokeri. "Mēs iesniegsim civilprasības tuvāko 30 dienu laikā. Ir pazudusi liela, ļoti liela nauda. Pagaidām mēs esam izsekojuši 30 miljonus, taču ir vēl vairāk."

Pēc Holmsas vārdiem, Lova pārāk vēlu atklāja, ka nauda ir pazudusi. "Kortnija pamanīja, ka nauda ir pazudusi, kad tās vairs nebija. Nav noslēpums, ka viņai ir bijušas problēmas ar narkotikām, taču pagājušajā gadā viņa sāka pret to cīnīties daudz nopietnāk un ievēroja, ka kaut kas nav kārtībā."

Pēc grupas "Nirvana" solista Kurta Kobeina nāves 1994.gadā viņa mantojums nonāca Lovas, Frensisas Bīnas, viņa mātes, divu māsu un brāļa rokās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu