Gors Verbinskis neuzņems "Karību jūras pirātu" ceturto daļu (16)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu režisors Gors Verbinskis pēc sešu gadu darba pie triloģijas "Pirates of the Caribbean" ("Karību jūras pirāti") nolēmis nepiedalīties ceturtās filmas uzņemšanā, par to informējot kompāniju "The Walt Disney Company" un producentu Džeriju Brukhaimeru.

Tā vietā 45 gadus vecais režisors pievērsīsies jauniem projektiem, tostarp arī studijas "Universal Pictures" populārās spēles "Bioshock" ekranizācijai. "Es brīnišķīgi pavadīju laiku, radot "Pirātus", un es mūžam būšu pateicīgs Džerijam (Brukhaimeram), Džonijam (Depam) un pārējai radošajai un producentu grupai," paziņoja Verbinskis. "Ceru, ka nākotnē mūsu ceļi atkal krustosies."

Neskatoties uz to, Verbinskis tomēr turpina strādāt ar Depu, kas filmās "Karību jūras pirāti" tēlo Džeku Sperovu. Viņš režisē animācijas filmu "Rango", kurā Deps ierunā galvenā varoņa lomu. Pilnmetrāžas multfilma uz ekrāniem parādīsies 2011.gadā.

Pagājušā gada septembrī aktieris Džonijs Deps izteicās, ka labprāt piedalītos vēl trijās kinostudijas "Disney" lielbudžeta filmās, ieskaitot "Pirates of the Caribbean" ("Karību jūras pirāti") ceturto daļu. Baumoja, ka par filmēšanos ceturtajā filmā Džonija Depa honorārs varētu sasniegt 56 miljonus ASV dolāru. Turklāt tiek ziņots, ka jaunajā filmā nefilmēsies nedz Keira Naitlija, nedz Orlando Blūms.

Pagaidām lielākā saņemtā honorāra īpašnieks ir Toms Henkss, kuram par lomu filmā "Angels And Demons" ("Eņģeļi un dēmoni"), kas vēsta par notikumiem, kas risinājušies pirms filmā "Da Vinci Code" ("Da Vinči kods") attēlotajiem, samaksāts aptuveni 51 miljons ASV dolāru (26,2 miljoni latu). Kopējie Karību jūras pirātu sēriju kases ieņēmumi sasnieguši 2,66 miljardus ASV dolāru (1,37 miljardus latu).

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu