Kas notiek, kad VDK slepenie arhīvi nonāk atklātībā? (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stīvena Kūntsa darbi tulkoti un izdoti vairākās pasaules valstīs. Latvijas lasītājiem šis autors pazīstams ar dinamisko spriedzes romānu „Nodevējs”.

„Arhivārs” neliks vilties pat pieredzējušiem spiegu žanra cienītājiem – Kūntss virtuozi operē ar faktiem un emocijām, ļaujot izbaudīt augstas raudzes drāmu, kas aizved lasītāju biedējošā ceļojumā pa pasaules slepenākajiem varas gaiteņiem un ļauj iepazīt īstu vīru draudzību, bez kuras taisnīguma uzvara nebūtu iespējama.

CIP operatīvo aģentu Tomiju Karmelini, kas nevairās darboties likuma abās pusēs, boss nosūta uz pārvaldes slepeno mītni Rietumvirdžīnijā. Tur ieradies, viņš atrod nošautus sargus un degošu ēku. Karmelini paspēj izglābt no liesmām jaunu sievieti, kura uzdodas par tulci... Ne Karmelini, ne Kellija nenojauš, ka izglābies vēl viens cilvēks, kurš mērojis tālu ceļu, lai nokļūtu šajā valstī...

Tulkojis Armīns Voitkāns.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu