Ar jaunu albumu atgriežas Kriss Aizeks (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas izdevniecības "Warner Bros." apgādā klajā nācis amerikāņu dziedātāja Krisa Aizeka (Chris Isaak) jaunais albums "Mr. Lucky".

"Mr. Lucky" ir Aizeka jaunākais oriģinālmūzikas albums, kas iznācis pēdējo septiņu gadu laikā.

Albumā Aizeks strādājis kopā ar tādiem talantīgiem producentiem kā Ēriks Rose (Torija Eimosa, Sāra Barelis, Liza Marija Preslija) un Džons Šanks (Šerila Krova, Mišela Branča, Rods Stjuarts), kā arī ilggadējo sadarbības partneri Marku Nīdhamu (The Killers, Fleetwood Mac).

Kā viesmākslinieces albumā piedalījušās dziedātājas Triša Jervuda (“Breaking Apart”) un Mišela Branča (“I Lose My Heart”, “Baby, Baby”).

“Mans darbs ir mans sapņa piepildījums. Esmu laimīgs, ka joprojām varu muzicēt. Esmu īsts veiksminieks,” albuma nosaukumu “Mr. Lucky” komentē Aizeks.

Krisa Aizeka debijas albums “Silvertone” iznāca 1985.gadā, un par viņa pazīstamāko hitu kļuvusi 1989.gada dziesma “Wicked Game”.

Paralēli mūziķa gaitām Aizeks ASV nupat prezentējis savu TV šovu “The Chris Isaak Hour”, kurā jau viesojušies tādi mūziķi kā Stīvija Niksa, Maikls Bublē, Jusufs Islams (Cat Stevens) un citi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu