Klubā "Nautilus" atklās "Riga Original" pasākumus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

18. janvārī plkst. 23 klubā "Nautilus" notiks pirmais "Riga Original" pasākums, kurš īpašā gaisotnē pulcēs vienkopus šobrīd aktuālākos un interesantākos dīdžejus, producentus un klubu māksliniekus, atklāšanas pasākuma īpašais viesis būs Ed De Dano.

Pirmajā atklāšanas pasākumā ar mūziku un emocijām dalīsies Ed De Dano.

2001. gadā viņš sāka darboties kā dīdžejs (ar pseidonīmu Ed Funky) kopā ar Dj Rise, tolaik populārajā "Pupu Lounge". Tā laika darbība ir galvenokārt skaņu materiāla atlase un lokāla uzstāšanās, bet tas vēl nav viss. Tajā laikā klubu mūzika nozīmēja house. Tikai 2004. gadā Ed De Dano ķērās pie personīgiem muzikālajiem meklējumiem un viņa ierakstītie miksu CD ātri izplatījās un ieguva popularitāti starp melomāniem arī kaimiņu Lietuvā, kur tobrīd klubu industrija bija sasniegusi pilntiesīgu Eiropas līmeni. 2005. gada vasarā viņu savā paspārnē ņem mūz. izdevniecība "Disco Records". Ed De Dano skatuves valoda apvieno visus promoterus, dīdžejus, dizainerus un mūziķus - citiem vārdiem, visus tos, kas tā vai citādi saistīti ar elektronisko deju mūziku. Pašreiz De Dano ir viens no promoteru visiecienītākajiem Latvijas dīdžejiem, kura setus pazīst arī Baltijas krasta otrajā pusē.

Kas vēl par De Dano? Sākumā bija mūzika, un tikai tad radās skatuves vārds. Tas ir progresīvi, nopietni un viegli. Šāds skanējums ir vairāk raksturīgs tikai viņam, ne galvaspilsētu smalkajiem klubiem.

Pasākumos ”Riga Original” publiku gaida eksperimenti, pārsteigumi un pārbaudītas vērtības ne tikai deju laukumā vien. Pirmie divi ”Riga Original” pasākumi notiks ar nedēļas starplaiku, lai kluba apmeklētāji varētu ar tiem iepazīties daudz intensīvākā gaisotnē. Jau otrajā pasākumā 25. janvārī - pirmajā no tikai divām ieplānotajām solouzstāšanās reizēm Rīgā šajā gadā - viesosies Lietuvas klubu scēnas ikona Mindaugelis.

Turpināsies pasākumi reizi mēnesī "Nautilus" klubā, kur tiks izvēlētas jaunākās un kvalitatīvākās deju mūzikas naktis visās savās krāsās. Pasākumi uzsvērs jau esošo Rīgas naktsdzīves daudzveidību. Zināms, ka Rīga ir oriģināla Eiropas klubu dzīves galvaspilsēta, un tagad Rīgai būs vēl viena pasākumu sērija, kas šo faktu stiprinās arī vietējās publikas acīs.

Pasākuma ”Riga Original” sākums pulksten 23.00. Ieejas biļetes cena 4 LVL līdz 00.00. Pēc 00.00 kungiem – 6 LVL.

Par "New Latvian voice of dance music" ("Flash" žurnāls 2007) nodēvētais - DJ Ed De Dano ”Riga Original” atklāšanas pasākumā jau piektdien, 18. janvārī klubā Nautilus, Kungu ielā 8!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu