Džerija Halivela pametusi mūzikas jomu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Spice Girls" bijusī dalībniece Džerija Halivela ar prieku atteikusies no mūziķes karjeras, lai atbrīvotu vietu jauniem cilvēkiem.

36 gadus vecā mūzikas zvaigzne pirms vairāk nekā desmit gadiem pameta meiteņu grupu, lai sāktu solokarjeru, un pa šo laiku ir izdevusi trīs albumus. Taču kopš grupas otrās izjukšanas 2008.gadā Halivela ir pilnīgi pārliecināta, ka vairs nenodarbosies ar mūziku, jo šajā izklaides industrijā jādod vieta jaunākām sejām.

"Visiem cilvēkiem ir savs slavas brīdis un laiks," skaidroja dziedātāja britu žurnālam "Red". "Vajag ļaut izmēģināt laimi arī citiem. Apkārt ir daudz jaunu cilvēku. Es negribu censties jebkuriem līdzekļiem saglabāt jaunību, lai pārdotu savus ierakstus. Un es negribu būt atkarīga no sava izskata. Lai gan, protams, nekad nesaki nekad. Kas zina? Es varētu kaut ko ierakstīt, kad man būs 60."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu