Daugavpils Oranžais koris izvirzās līderos (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 pirmo vietu nopelnījusi dziesma latgaliešu mēlē - "Kur gaismeņa".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ topa galvgalī nonākusi televīzijas šova "Koru kari" uzvarētāja - diriģenta Ata Auzāna vadītā Daugavpils Oranžā kora jaunākā dziesma "Kur gaismeņa".

PeR
PeR Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa"
2.Otra Puse"Nakts vai rīts"
3.Tumsa"Mans neatklātais super NLO"
4.Baltie Lāči"Pār Baikāla drūmajām stepēm"
5.Intars Busulis"Brīvdiena"
6.Aija Eriņa"Pēdējā pietura"
7.Igo"Varbūt kādreiz" (jaunums)
8.Jenny May"Diskžokejs"
9.Dzelzs Vilks"Dinamo"
10.PeR"Jailhouse Rock" (jaunums)
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Latviešu tautasdziesmu elementu iekļaušana popmūzikā gandrīz vienmēr ir bijis dziesmas panākumu garants. Kā piemērus var minēt gan "Borowa Mc" ar "Vysskaistuokai Meitinai", gan Dzelzs Vilka "Uijā uijā nikni vilki", gan Jauna Mēness "Garastāvokļa" laika posma dziesmas. Tā, lūk, pēc uzvaras televīzijas šovā "Koru kari" šo kārti prasmīgi izspēlējis Ata Auzāna vadītais Daugavpils Oranžais koris, kurš sakausējis popmūzikas un tautas mūzikas skaņu pasaules dziesmā "Kur gaismeņa". Labi topā klājas arī šlāgermūzikas apvienībai

Baltie Lāči

- vīru dziedātā leģionāru dziesma "Pār Baikāla drūmajām stepēm" turpina stabili uzrādīt labus pārdošanas rezultātus. Pagājušās nedēļas līderis grupa

Otra Puse

ar "Nakts vai rīts" šonedēļ noslīdējusi uz 2. vietu, savukārt TV seriāla "UgunsGrēks" muzikālais noformējums Mārtiņa Freimaņa un grupas "Tumsa" sniegumā "Mans neatklātais super NLO" - uz 3. Šonedēļ topā arī divi jauni singli - Igo jaunākais hits "Varbūt kādreiz", kuru dziedātājs radījis kopā ar Fēliksu Ķiģeli, un bītboksa apvienība "PeR", kas plašāk pazīstami kļuva pēc dalības LNT šovā "Latvijas Zelta talanti", ar savulaik Elvisa Preslija izpildīto "Jailhouse Rock".

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu