Grāmatā izdota Ģērmaņa un Berklava sarakste

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apgāds "Valters un Rapa" izdevis Ulda Ģērmaņa un Eduarda Berklava saraksti "Dialogi. Vēstules un publikācijas. 1989 - 1997".

Trimdas rakstnieka un vēsturnieka Ulda Ģērmaņa un Latvijas politiķa Eduarda Berklava sarakste un raksti periodikā sniedz personisku skatījumu un domas par notikumiem un tajos iesaistītajām personām Latvijā laika posmā no 1989. līdz 1997. gadam.

Krājumā apkopotā sarakste aizsākās laikā, kad, reaģējot uz padomju varas iestāžu mēģinājumu slēgt Latvijas Nacionālās neatkarības kustību, noritēja Latvijas Nacionālās neatkarības kustības otrais ārkārtas kongress, bet otrpus Baltijas jūrai Stokholmā tapa vēsturisks romāns par leģionāru gaitām "Pakāpies tornī".

Turpmākā divu izcilo personību un tuvo draugu - Ģērmaņa un Berklava - sarakste soli pa solim dokumentē un izvērtē politiskās, ekonomiskās un kultūras norises, kas notiek Latvijas neatkarības atjaunošanas laikā un pirmajos neatkarīgās Latvijas gados.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu