Death Cab For Cutie albums maijā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu indīmūzikas zvaigznes Death Cab For Cutie ierakstījuši turpinājumu 2005. gada komerciāli veiksmīgajam albumam "Plans".

Bens Gibards (Ben Gibbard) ar puišiem šoreiz izvēlējies analogo ierakstu veikšanas paņēmienu, proti, ar iespējami mazāk instrumentu ierakstīšanu pa virsu jau gatavam pavadījumam, grupa jaunās dziesmas rakstījusi uz lentēm. Rezultāts: "Vienas no visātrākajām un ritmiskākajām "Death Cab" dziesmām, kā arī atsevišķas īpaši liriskas un skumjas melodijas," komentē grupas basģitārists Niks Harmers (Nick Harmer).

Jaunais studijas veikums, kuram pašlaik vēl nav dots nosaukums, dienas gaismu varētu ieraudzīt maija beigās mūzikas izdevniecības "Atlantic" apgādā.

"Ievadošais "Bixby Canyon Bridge" ierindojas pirmajā (ritmiskajā) kategorijā, savukārt "The Ice Is Getting Thinner" vienkārši mani saviļņo ar katru klausīšanās reizi," komentē Harmers. "Tā ir ļoti skaista dziesma, kas balstās uz elektriskās ģitāras motīva ... nedaudz līdzīga iepriekšējā albuma "Brothers on a Hotel Bed"."

Platē kā viesmākslinieki piedalās Džons Roderiks (John Roderick) no grupas The Long Winters un Deivids Bazans (David Bazan) no Pedro The Lion.

Grupas ģitārists un šobrīd pieprasīts producents Kriss Valla (Chris Walla) raksturo albumu kā "ļoti dīvainu".

"Tas ir skaļāks un disonējošāks ... domāju, vārds "dzēlīgs" būtu tieši vietā," viņš piebilst. "Albumā jūtamas daudzas mūsu ietekmes - sākot ar Harmera mīlestību pret "smagu, lēnu metālu", beidzot ar manu aizraušanos ar sintipanka grupas "Braniac" mūziku."

Paralēli Valla 29. janvārī plāno izdot arī pats savu soloalbumu "Field Manual".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu