Uzlabos Anmary priekšnesumu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mākslinieciskā padome, kas šogad izveidota pirmo reizi, ceturtdien sāks darbu pie Latvijas pārstāves Eirovīzijā Anmary priekšnesuma, sacīja Eirovīzijas projekta producents Aigars Dinsbergs. Mākslinieciskajā padomē darbojas Dace Pūce, Natālija Jansone, Olga Žitluhina, Zigfrīds Muktupāvels, Jolanta Gulbe un Aivars Hermanis. Ceturtdien padome tiksies ar Anmary un dziesmas autoriem.

Pūce: kas notika apkārt, neliecināja par augstāko klasi

Laiks jauna numura izveidei ir vismaz mēnesis, jo marta otrajā pusē konkursa rīkotājiem jānodod sīks priekšnesuma apraksts – par tērpiem, horeogrāfiju un izpildošo sastāvu.

Pūce norādīja, ka padomes locekļi katrs sniegs savus ieteikumus un idejas, kā tas varētu izskatīties. «Balss ļoti laba, izskatās viņa labi, bet tas, kas notika apkārt, neliecināja par augstāko klasi,» kritiku Anmary priekšnesumam veltīja Pūce. «Bet mēs nevaram uzspiest idejas, ja tas skatuves cilvēkam nav organiski.

Jāatrod tas, kas ir organiski, sākot ar kleitu un beidzot ar kustībām,»

viņa piebilda.

Arī Gulbe uzskata, ka dziesma ir veiksmīga un atbilstoša Eirovīzijas formātam un Anmary ir labs vokāls, un sacīja, ka kopīgiem spēkiem mēģinās izveidot priekšnesumu.

Dinsbergs: vajag ienest pasaules elpu

Dinsbergs atzina, ka šogad tiešām uz Eirovīziju tiks sūtīta nevis populārākā dziedātāja, bet labākā dziesma.

«Mans viedoklis, ka rūpīgi ir jāizvērtē katra sekunde, kas notiek uz skatuves, un priekšnesums noteikti ir jāuzlabo. Tur ir vajadzīgs ienest pasaules elpu.»

Viņš uzsvēra, ka saskaņā ar konkursa nolikumu Mākslinieciskajai padomei pieder galavārds. «Bet kur ir teikts, ka tas, ko ierosinās Mākslinieciskā padome, būs tas veiksmes stāsts? Kaut ko paredzēt ir ļoti grūti, bet padome strādās ļoti atbildīgi,» izteicās producents.

Jau vēstīts - sestdien noskaidrojās, ka Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, pārstāvēs dziedātāja Anmary ar kompozīciju «Beautiful Song». Viņa finālam bija sagatavojusi citu priekšnesumu, kā to pēc pusfināla bija ieteikusi Mākslinieciskā padome.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu