«Dirty Deal Teatro» šovakar «Izlaistie»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aija Murāne/twitter

Nevalstiskajā teātrī «Dirty Deal Teatro» ceturtdien, 23.februārī, gaidāma pirmizrāde režisora Andreja Polozkova izrādei «Izlaistie», ko tās autori raksturo kā «disko drāmu par pilngadības sagaidīšanu».

«Izrāde par to īpašo mirkli, kurā mums nav ne jausmas, kāda būs mūsu turpmākā dzīve, kāda tā būs kaut vai pēc pāris mēnešiem. Izrāde vēsta par jauniešiem un viņu dzīvi tagad, tomēr tiem, kas skolu pabeiguši pirms desmit vai piecdesmit gadiem, izrāde būs kā ceļojums laikā – ceļojums uz to laiku, kad mēs vēl ticējām, cerējām, sapņojām, pārdzīvojām. Izvairoties no klišejām par to, ka visiem stāstiem par jauniešiem ir jābūt tikai par seksu, vardarbību un narkotikām, šī izrāde atklāj kādu daudz būtiskāku procesu – mēs pieaugam,» pastāstīja teātra pārstāve Aija Murāne.

Iestudējumā spēlē jaunie aktieri Anta Aizupe, Zane Aļļēna un Kristians Kareļins.

Izrādē iespējama necenzēta leksika, brīdina iestudējuma veidotāji.

Tās režisors Polozkovs teātrī «Dirty Deal Teatro» jau ir veidojis izrādi «Jēkabs», kā arī spēlējis Kārļa Krūmiņa režisētajā izrādē «Policija». Savukārt aktieri Aizupe, Aļļēna un Kareļins 2011.gadā absolvējuši Latvijas Kultūras akadēmijas dramatiskā teātra aktieru kursu un pašlaik strādā Latvijas Nacionālajā teātrī.

dirtydeal.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu