Džonijs Deps arī 2007.gadā bijis ienesīgākā kinozvaigzne (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu kinoaktieris Džonijs Deps atzīts par 2007.gada ienesīgāko zvaigzni, pateicoties viņa dalībai filmās "Pirates of the Caribbean: At World's End and Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street".

Par peļņu nesošāko zvaigzni Deps atzīts gadskārtējā "Quigley" aptaujā, kas tiek veikta jau kopš 1932.gada un kurā piedalās kinofilmu izrādītāji un kinoteātru saimnieki. Viņiem tika lūgts nosaukt desmit zvaigznes, kas, pēc viņu domām, iepriekšējā gadā palīdzējušas kinoteātrim gūt vislielākos ienākumus.

Šajā aptaujā Deps uzvar jau otro gadu pēc kārtas, bet 2005.gadā viņš bija otrajā vietā, piekāpjoties vienīgi Tomam Krūzam.

Par nākotnes zvaigznēm - aktieriem, kuru filmas nākotnē nesīs vislielāko peļņu - nodēvēti fantastiskās piedzīvojumu filmas "Transformers" zvaigzne Šaija Labafs un neatkarīgās filmas "Juno" zvaigzne Elena Peidža.

2007.gada desmit ienesīgākās zvaigznes ir:

1. Džonijs Deps;

2. Vils Smits;

3. Džordžs Klūnijs;

4. Mets Deimons;

5. Denzels Vašingtons;

6. Rasels Krovs;

7. Toms Krūzs;

8. Nikolass Keidžs;

9. Vils Ferels;

10. Toms Henkss.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu