Divās izlasēs apkopoti deju klubu grāvēji (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Katru gadu vadošās mūzikas izdevniecības "Warner Music" un "Universal Music" izlasēs"Winter Jam" un "Clubbers Yearbook" apkopo gada aktuālākos deju klubu grāvējus.

Dubultizlasē “Winter Jam 2008” apkopotas 47 dziesmas, to skaitā amerikāņu producenta Armanda van Heldena kompozīcija “I Want Your Soul”, zviedru dīdžeja Axwell skaņdarbs “I Found U”, dāņu dziedātājas Aidas Koras (kopā ar Fedde Le Grand) hits "Let Me Think About It" un nīderlandiešu dīdžeja Pītera Gelderbloma versija par “Red Hot Chili Peppers” hitu “By The Way”.

Izlasē pārstāvēti arī tādi populāri dīdžeji un producenti kā Tom Novy, Full Intention, Roger Sanchez, Jerry Ropero un citi.

Izlasi sastādījis un miksējis dāņu house mūzikas leibls “disco:wax”. Ar savu versiju par pagājušā gada labākajiem remiksiem klajā nākusi izdevniecība “Universal Music Group”. Dubultizlasē “Clubbers Yearbook” apkopoti 30 veiksmīgākie remiksi tādiem pērnā gada hitiem kā “Umbrella”, “Read My Mind”, “Say It Right”, “Rehab”, “Grace Kelly”. Remiksu autori ir tādi pazīstami dīdžeji un producenti kā Seamus Haji, Pet Shop Boys, David Morales, Peter Rauhofer, Axwell, Kleerup un citi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu