Inteliģentais vakars klubā "Space:Garage"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

5. janvārī klubā "Space:Garage" Andrejsalā notiks pasākums ar radioraidījuma Intelligent Beats zīmolu, kas turpinās iesāktās "inteliģento" vakaru tradīcijas.

Šajā reizē mūzikas cienītājiem tiks sagādāti vairāki pārsteigumi un dejojamākā mūzika.

Par pirmo pārsteigumu kļūs Lins Strockis no kaimiņu Lietuvas, kurš uzstājas ar pseidonīmu Few Nolder. Viņa talants jau tika ievērots Anglijā, kur Lins parakstīja līgumu ar ierakstu kompāniju "Planet Mu", un tur arī janvāra beigās iznāks viņa pirmais oficiālais ieraksts "Few Nolder". Lina ierakstīto mūziku varētu raksturot kā romantisko tehno, un šā neparastā savienojuma dēļ jaunais mūziķis jau kļuvis par Lietuvas publikas mīluli.

Otrs pārsteigums būs projekta Speyer uzstāšanās "dzīvajā". Projekta autors ir Alexandroid grupas dalībnieks Aleksandrs Matrosovs. Savā soloprojektā Aleksandrs parāda sevi kā apdāvinātu komponistu, kura mūzikai piemīt gan džeza melodiskums, gan elektronikas smalkums un sarežģītība. Net-platē QUIET, kuras prezentācija notika Andrejsalā 2007. gada janvārī, Aleksandrs uzstājas arī kā dziedātājs, kuram ir patīkama, samtaina balss.

Ballīti atklās deep/minimal techno sets dīdžejes un radioraidījuma "Intelligent Beats" vadītājas Ksenijas Kamikazas izpildījumā. Pēc "dzīvajiem" priekšnesumiem uz skatuves kāps DJ Vital, kurš jau daudzkārt ar saviem setiem lika publikai jukt prātā ne tikai klubā "Space:Garage", bet arī daudzos citos Rīgas deju laukumos. Pasākuma noslēgumā "dedzinās" DJ Kone, kura setiem ir raksturīgs muzikālais eklektiskums, kas vienmēr rada sajūsmu gribētājiem dejot līdz rītam.

Ballītes sākums 22:00, ieeja ar reklāmas lapiņu 2 Ls, bez tās - 4 Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu