Hjūstone gribējusi precēties ar Maiklu Džeksonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas producents un televīzijas personība Deivids Gests paziņojis, ka Vitnija Hjūstone (Whitney Houston) «patiešām gribēja apprecēt» Maiklu Džeksonu (Michael Jackson), taču viņš bijis pārāk kautrīgs, lai sāktu attiecības. Leģendārās amerikāņu aktrises Laizas Minelli bijušais vīrs Gests bijis abu zvaigžņu uzticības persona.

«Viņa ļoti mīlēja Maiklu, un viņš viņu dievināja,» viņš apgalvo.

«Maikls man pastāstīja, ka viņiem reiz bijis kaislīgs skūpsts, un viņa man uzticēja, ka esot bijusi Maiklā ļoti iemīlējusies.»

«Es uzskatu, ka [Hjūstone] patiešām gribēja viņu precēt, taču viņš bija pārāk kautrīgs, lai arī viņam viņa patika,» atklāj Gests.

«Vēlāk viņš atzina, ka viņam vajadzēja rīkoties,» stāsta producents. «Es domāju, ka tad, ja viņi būtu sagājuši kopā,

Vitnija nebūtu lietojusi narkotikas vai gandrīz kļuvusi par vientuļnieci.»

Gests atklāj, kā devies uz Hjūstones koncertu, taču atstājis to ar asarām acīs. «Pagājušogad mēs tikāmies viņas koncertā Kopenhāgenā, un tā bija viņas skumjākā uzstāšanās,» sacīja Gests. «Man acīs sariesās asaras, kad viņa vienkārši vairs nevarēja noturēt notis. Es aizgāju pēc četrām dziesmām, nedaudz paraudāju un atnācu atpakaļ, lai noskatītos pārējo koncertu. Mana sirds asiņoja viņas dēļ.»

Kā jau ziņots, 48 gadus vecā Vitnija Hjūstone šā gada 11.februārī tika atrasta mirusi viesnīcas numurā Beverlihilsā. Viņa savas karjeras laikā pārdevusi miljoniem ierakstu un saņēmusi virkni balvu, taču arī ilgus gadus cīnījusies ar atkarību no alkohola un narkotikām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu