"Nekā personīga" komandai pievienosies Ilze Jaunalksne (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Janvāri TV3 izmeklējošās žurnālistikas žanra raidījuma "Nekā Personīga" komandai pievienosies Ilze Jaunalksne, kura atgriezīsies no dekrēta atvaļinājuma. I.Jaunalksne būs papildu spēks "Nekā Personīga", jo viņas līdzšinējā darbība apliecina, ka viņa ir viena no spēcīgākajām šī žurnālistikas žanra pārstāvēm Latvijā.

TV3 raidījums "Nekā Personīga" skatītājiem sola, ka būs manāms, ka komandai pievienojusies profesionāla žurnāliste, kura jau no pirmās darba dienas nodosies jaunu lietu izmeklēšanai, ko arī atklās skatītājiem ik svētdienas vakaru TV3 tiešraidēs.

I.Jaunalksne pirmo reizi TV3 raidījuma Nekā Personīga tiešraidē būs redzama jau 13.janvārī 19:50!

Raidījuma "Nekā personīga" skatītāji kopā ar Baibu Strautmani, Jāni Krēvicu un citiem žurnālistiem ik nedēļu TV3 kanālā var palūkoties uz politiskajiem, ekonomiskajiem un sociālajiem procesiem mūsu valstī. "Nekā personīga" komandā darbojas arī Baiba Strautmane, Odita Krenberga, Zane Peneze, režisore un producente Arta Ģiga un citi.

"Nekā Personīga" ierindojas 5.vietā starp skatītākajiem televīziju raidījumiem oktobrī, apsteidzot visus ziņu un analītiskos raidījumus.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu