Lingitas mamma lūdz meitu pamest šovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šova «Okartes skatuve» visjaunākās dalībnieces - afrolatvietes Lingitas Linas Bopulu (18) - mamma Sigita līdz sirds dziļumiem pārdzīvo par meitu, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Nevar nepamanīt, ka šovā «Okartes skatuve» vissmagāk klājas tieši Lingitai - meitene ir tik emocionāla, ka birdina asaras ik brīdi, par ko pamatīgi saskaitušies pārējie šova dalībnieki, norādot, ka Lingita ar asarām iežēlina skatītājus, lai saņemtu pēc iespējas vairāk balsu.

Ne velti četras nedēļas šova dalībnieki tieši Lingitu sūtīja uz izbalsošanu, taču skatītāji balsojumā cītīgi atstāja meiteni šovā. Redzot, cik grūti Lingitai klājas, viņas mamma Sigita Bopulu pat spiesta dzert sirdszāles, raksta «Kas Jauns».

Sigitai, kas viena pati uzaudzinājusi, lolojusi un mīlējusi savu meitu, sāpēs smeldz sirds, redzot, kas meitai jāpārdzīvo šovā. Sarunā ar «Kas Jauns» Sigita atzīstas, ka viņai šobrīd ir tikpat grūti, cik meitai. Un, iespējams, pat vēl smagāk - mātes sirds vai lūst aiz sāpēm, nespējot palīdzēt meitai, jo vienīgā iespēja ir rakstīt vēstules un satikt savu bērnu piektdienās koncertu laikā.

Lingitas mamma pat rakstīja meitai vēstuli, aicinot viņu pamest šovu un atgriezties mājās. «Lingita, vienalga, kā būs, nāc mājās, un viss būs labi!» aicināja meitenes mamma, vēstulē uzsverot, ka TV šovs nav vienīgā iespēja, kā veidot savu karjeru.

Tikmēr pati Lingita cieši izlēmusi, ka tiešām no šova labprātīgi prom neies un cīnīsies līdz pēdējam.

«Ir brīži, kad salūstu, bet eju atkal uz priekšu.

Mērķis man ir izvirzīts augsts,» teic «Okartes skatuves» jaunākā dalībniece.

Savukārt mamma ar šo meitas lēmumu ir samierinājusies. «Cik ilgi Lingita tur būs, tik būs. Kaut kā jau mēs visi to pārdzīvosim,» Sigita Bopulu teic žurnālam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu